Jelgavā atvērs pilsētas publisko slidotavu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šodien plkst.14 Jelgavā, Pasta salā, plānots sākt pilsētas publiskās slidotavas otro sezonu. Šīs sezonas jaunums būs slidojumu seansi ar hokeja nūjām un iespēja ledus laukumu iznomāt organizācijām, privātpersonām, informē Zemgales Olimpiskajā centrā.

Ņemot vērā apmeklētāju iepriekš izrādīto interesi, laukumā būs iespējams trenēties un spēlēt hokeju ar nūjām un ripu. Uz laukuma tiks izvietoti vārti un uz bortiem nostiepts drošības tīkls. Tāpat drošības apsvērumu dēļ noteikti atsevišķi slidojumu seansi, kuros uz laukuma pēc katra apmeklētāja iespējām vēlams atrasties hokejistu formās, rūpējoties par personīgo drošību.

Hokeja spēļu, turnīru organizēšanai un izklaides slidojumiem savā draugu un paziņu lokā turpmāk iespējams nomāt visu ledus laukumu. Ledus laukuma rezervāciju iepriekš nepieciešams pieteikt pa tālruni vai e-pastu Zemgales Olimpiskajā centrā.

Vasarā Pasta salā pagūts izbūvēt pilsētas slidotavai paredzētās telpas, kur arī turpmākos gadus atradīsies slidu noma, kase, telpa apmeklētājiem. Savukārt plānotā slidotavas jumta izbūve atlikta uz vēlāku laiku, tāpēc arī šosezon slidotavas darba laiks lielā mērā būs atkarīgs no laikapstākļiem. Stipra lietus gadījumā slidojumi var tikt atcelti.

Pērn slidotava tika atvērta Ziemassvētku laikā, un līdz tās slēgšanai 24.februārī tā tika apmeklēta 8152 reizes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu