«EdArt.tv»: Aiz svētku fasādes mutuļo alkoholisms, narkomānija un huligānisms

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Nekomerciālās interneta kino apvienības «EdArt.tv» komanda, kas atbildīga par dokumentālo filmu «Caur adatu» un vairākiem pilsētvidē uzfilmētiem sižetiem, turpina vētīt, kas notiek mūsu pilsētā. Diemžēl aina nav patīkama. Nule publicēts video, kas tapis 18. novembra svētku vakarā: lai arī daudzi cilvēki ir noskaņoti pozitīvi un svinīgi, aiz skaistās fasādes mutuļo alkoholisms, narkomānija un huligānisms.

«Izgājām ielās, lai nointervētu cilvēkus,» video anotācijā raksta «EdArt.tv». «Bet viens no cilvēkiem bija noskaņots ļoti agresīvi. Ejot cauri Origo, mūs ieraudzīja kāds iereibis vīrietis kurš gribēja sniegt interviju, mēs ar viņu izgājām laukā un sākām runāt, netālu no mums atradās jauniešu bariņš, no kura atnāca jaunietis un ielīda kadrā. Viņš uzvedās agresīvi un draudēdams teica, lai viņu nefilmējam. Paldies Origo apsardzei par ūdeņraža pārskābi un plāksteri!»

«Šis video ir ielikts ne tāpēc, lai kurinātu naidu starp latviešiem un krieviem, bet gan lai pievērstu uzmanību šāda veida problēmām uz ielām. Alkoholismam, narkomānijai un neadekvātai uzvedībai nav tautības. Tā ir mūsu cilvēces problēma,» raksta «EdArt.tv» komanda.

Brīdinām, ka video dzirdama necenzēta leksika.

Esiet piesardzīgi - šis jaunietis ir ļoti agresīvi noskaņots
Esiet piesardzīgi - šis jaunietis ir ļoti agresīvi noskaņots Foto: Ekrānuzņēmums

Video veidoja

Videomākslinieks: Artūrs Lapinskis

Producents: Edgars Aivars

Otra kamera: Timofejs Muravskis

Foto atskats: Vladimirs Popovs

VFX: Emīls Geršinskis-Ješinskis

Mūzika: Reinis Ūdris

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu