Svarīgākais, kas Tev jāzina par aviokompāniju «Turkish Airlines»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Pasaules lielākās aviokompānijas alianses «Star Alliance» biedrs «Turkish Airlines» ir četru zvaigžņu aviokompānija. Viena no visstraujāk augošajām aviokompānijām, kura ir saņēmusi vairākus «Passenger Choice Awards» no «Airline Passenger Experience Association» (APEX).

2014.gadā aviokompānija «Turkish Airlines» atzīta par Labāko aviokompāniju Eiropā jau ceturto gadu pēc kārtas un šogad apbalvota par «Labāko servisu Biznesa klasē», «Labāko ēdināšanas servisu Biznesa Loundžā» «Skytrax» 2014.gada pasaules aviokompāniju apbalvošanas ceremonijā.

Šobrīd Turkish Airlines lido uz 264 galamērķiem 108 valstīs, piecos kontinentos, taču jaunu galamērķu skaits nemitīgi pieaug. «Turkish Airlines» piedāvā ekonomisko, komforta un biznesa klasi.

Aviokompānija «Turkish Airlines» apkalpo Latviju jau kopš 2006.gada, taču pasaulē «Turkish Airlines» pastāv jau kopš 1933.gada.

Šobrīd lidojumi uz/no Rīgas ar aviokompāniju «Turkish Airlines» ir jau katru dienu. Lidmašīna no Stambulas uz Rīgu paceļas plkst.11:40 no rīta, lidojums ir gandrīz trīs stundas garš. Savukārt lidojums no Rīgas uz Stambulu ir plkst.15:40 pēcpusdienā.

Check-in

Rīgas lidostā reģistrēšanās lidojumam ar aviokompāniju «Turkish Airlines» sākas plkst.13:00 un beidzas plkst.14:50. Online reģistrēšanos ir iespējams veikt ne ātrāk kā 24h pirms lidojuma.

Rokas bagāža

Ekonomiskās klases pasažierim rokas bagāža var būt viena soma, kura nepārsniedz 8kg un 55x40x23cm. Biznesa klases pasažierim vai Miles&Smiles Elite/Elite+ kartes īpašniekam rokas bagāža var būt divas somas, no tām katra nepārsniedz 8kg un 55x40x23cm.

Bezmaksas reģistrētā bagāža

Atļautā bezmaksas reģistrētā bagāža starptautiskajiem lidojumiem no Rīgas:

  • Bizness klase: 40 kg
  • Komforta klase: 30 kg
  • Ekonomiskā klase: 30 kg

atļautā bezmaksas reģistrētā bagāža zīdainim (0-2 gadi): 10 kg + 1 saliekamie bērnu ratiņi

Atļautā bezmaksas reģistrētā bagāža lidojumiem uz Ziemeļameriku, Dienvidameriku, Kanādu, Argentīnu, Nigēriju, Ganu, Nigēru, Senegālu, Mauritāniju, Kotdivuāru, Kamerūnu, Burkinafaso, Gabonu, Čadu un Kongo Demokrātisko Republiku, Beninu Republiku, Mali, Gvineju, Angolu:

  • Bizness klase: 2 bagāžas vienības (32kg katra)
  • Komforta klase: 2 bagāžas vienības (23kg katra)
  • Ekonomiskā klase: 2 bagāžas vienības (23kg katra)

atļautā bezmaksas reģistrētā bagāža zīdainim (0-2 gadi): 1 bagāžas vienība (23kg) +1 saliekamie bērnu ratiņi

Sporta bagāža

«Turkish Airlines» pasažierim ir iespēja pārvadāt vienu vienību šādas sporta bagāžas bez maksas:

  • Slēpošanas/snovborda ekipējumu;
  • Golfa ekipējumu;
  • Velosipēdu uz/no Turciju var pārvadāt bez maksas līdz 1.aprīlim 2015.gadam;
  • Daivinga ekipējumu uz/no Hurgadu, Šarmelšeihu un Akabu var pārvadāt bez maksas līdz 31.decembrim 2015.gadam.

Bezmaksas ēdināšana uz klāja:

Aviobiļetes cenā ir iekļauta bezmaksas ēdināšana + dzērieni. Piedāvājuma klāstā ir gan siltie ēdieni, gan aukstie ēdieni, deserts, maize, atspirdzinošie dzērieni, sulas, kafija, tēja, alkoholiskie dzērieni.

Miles&Smiles

Miles&Smiles ir «Turkish Airlines» lojalitātes programma - krāj jūdzes, lidojot ar «Turkish Airlines», «Anadaolujet» un citām «Star Alliances» programmas aviokompānijām. Tāpat jūdzes var krāt, apmetoties «Turkish Airlines» sadarbības viesnīcās un iznomājot auto.

Statusa jūdzes palīdzēs saglabāt vai paaugstināt kartes līmeņa statusu.

Miles&Smiles Programma ar sakrātajām jūdzēm piedāvā rezervēt sev, draugam vai ceļa biedram lidojumu un klases paaugstināšanu. Jūdzes ir iespējams tērēt arī «Star Alliances» dalībnieku aviokompānijas lidojumos.

Jaunums, kur var tērēt sakrātās jūdzes, ir «SHOPANDMILES» interneta veikals: www.shopandmiles.com

«Turkish Airlines» loundžs

«Turkish Airlines» piedāvā loundžu Stambulā, kuru var apmeklēt biznesa klases pasažieri, M&S Elite kartes īpašnieki ar vienu viesi, M&S Elite Plus kartes īpašnieki ar savu ģimeni un «Star Alliance Gold» kartes īpašnieki. Loundžā ir iespēja pavadīt lieliski laiku pirms lidojuma un izbaudīt bezmaksas servisu - karstie un aukstie dzērieni, svaigi spiestas apelsīnu sulas, smalkmaizītes, kruasāni, konditorejas izstrādājumi, pīrāgi, kanapē maizītes, saldie un sāļie cepumi, rieksti un karsta zupa. Loundžā atrodas bibliotēka & biljarda istaba, spēļu istaba bērniem, golfa simulators, tējnīca, skatuve, uz kuras spēlē dzīvo mūziku, suita numuri, «PlayStations» un elektroniskās izklaides, Stambulas virtuālais mašīnu rallijs miniatūras formā. Šogad «Turkish Airlines» loundža pusdienu serviss ir atzīts par labāko pasaulē.

Stambulas tūre

«Turkish Airlines» piedāvā Stambulas tūri starptautisko lidojumu tranzīta pasažieriem, kuriem gaidīšanas laiks ir ilgāks par sešām stundām laika posmā no plkst.9 līdz plkst.18. Pasažierim pēc pases un muitas kontroles ir jādodas pie «Hotel Desk» un jāpiesakās Stambulas tūrei. Stambulas tūrei ir jāpiesakās ne vēlāk kā pusstundu pirms tūres sākuma. Tūre notiek ar autobusu, ir iekļauta bezmaksas maltīte, tūres laikā ieeja visos muzejos ir bez maksas.

Izmitināšanas pakalpojumi starptautisko lidojumu tranzīta pasažieriem

Bezmaksas izmitināšanas viesnīca tiks nodrošināta mūsu pasažieriem, ja ir vairāk nekā desmit stundas (ekonomiskās klases pasažieriem) un septiņas vai vairāk stundas (biznesa klases pasažieriem) gaidīšanas laiks starp lidojumiem. Šis pakalpojums nav piemērojams, ja ir pieejams īsāks gaidīšanas laiks «Turkish Airlines» lidojuma nedēļas sarakstā (grafikā). Pirmais un savienotais lidojums ir jābūt ar aviokompāniju «Turkish Airlines». Bezmaksas izmitināšana tiek nodrošināta ar «Turkish Airlines» sadarbības viesnīcām. Pasažierim pēc pases un muitas kontroles ir jādodas pie «Hotel Desk» un jāpiesakās viesnīcai. Transfērs no lidostas uz viesnīcu un atpakaļ ir iekļauts šajā izmitināšanas pakalpojumā. Pasažieriem jāpārbauda jebkuras vīzas prasība, lai ieceļotu Turcijā, lai būtu iespēja izmantot izmitināšanas pakalpojumu. Gadījumā, ja vīzu nepiešķir, «Turkish Airlines» neuzņemas nekādu atbildību par vīzas jautājumiem.

«Turkish Airlines» blogs

«Turkish Airlines» un tā darbinieki lido uz 264 galamērķiem. «Turkish Airlines» piedāvā ieskatīties pasaulē ar «Turkish Airlines» acīm un tas ir izdarāms «Turkish Airlines» blogā, kur ir iespējams izlasīt labākos ceļvežus: http://blog.turkishairlines.com/en

«Turkish Airlines» mobilā telefona aplikācijas

Lai vieglāk būtu sasniegt un izmantot «Turkish Airlines» pakalpojumus, ir izstrādāta aplikācija priekš iOs, Android un Windows operētājsistēmām. Ar aplikācijas palīdzību ir ļoti viegli un vienkārši norezervēt lidojumu, reģistrēties lidojumam un izmantot Miles&Smiles lojalitātes programmas pakalpojumus. Aplikāciju ir iespējams lejupielādēt «App Store», «Google Play» un «Windows Store».

Tāpat ir iespējams lietot mobilo mājaslapas versiju

«Turkish Airlines» sociālajos tīklos

  • https://twitter.com/TurkishAirlines
  • https://plus.google.com/+TurkishAirlines
  • http://instagram.com/turkishairlines
  • https://www.facebook.com/turkishairlines
  • http://www.draugiem.lv/turkishairlines/
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu