Slēpotājiem atvērtas trases Smeceres sila sporta un atpūtas bāzē un Gaiziņkalnā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone / LETA

Madonā, Smeceres sila sporta un atpūtas bāzē, slēpotājiem pieejama divus kilometrus gara mākslīgā sniega distanču slēpošanas trase. Kā informēja Madonas novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste Edīte Miķelsone, trase ir apgaismota līdz plkst.21, tāpēc slēpot var doties arī vakarpusē.

Smeceres sila pārvaldnieks Gunārs Ikaunieks atklāja, ka mākslīgā sniega segas biezums ir aptuveni 30 centimetri, kas ir pietiekami, lai varētu izbaudīt slēpošanu. Tāpat iepriekšējās dienās nedaudz snidzis dabīgais sniegs, kas apkārtni padarījis baltu.

Tāpat ziemas priekus var doties baudīt uz Gaiziņkalnu, kur pagājušajā nedēļā atvērās atpūtas komplekss «Gaiziņš». Slēpotgribētājiem pieejama «Mazā Golgāta» trase, kā arī darbojas kafejnīca un inventāra noma.

Kompleksa saimnieks Juris Stradiņš stāsta, ka, uzsniegot dabīgajam sniegam, būs iespējams izbaudīt arī meža trašu zonu, kas ļaus baudīt pavisam citādākas sajūtas, nekā slēpojot pa tradicionālā stila trasi. Tā šogad krietni izkopta un kļuvusi piecas reizes lielāka.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu