«Lord Of The Dance» atgriežas Rīgā!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

21. martā «Arēnā Rīga» ar jaunu, iespaidīgu vizuālo un muzikālo priekšnesumu viesosies pasaulslavenais deju šovs «Lord Of The Dance: Bīstamās spēles». Šova veidotājs, horeogrāfs un direktors ir izcilais dejotājs Maikls Fletlijs (Michael Flatley), bet dejas pavēlnieku lomās iejutīsies Džeimss Kīgans (James Keegan), Morgans Komērs (Morgan Comer) un Metjū Smits (Mathew Smith).

Jaunajā «Lord Of The Dance: Bīstamās spēles» iestudējumā skatītājus pārsteigs novatoriskās Holo-Gauze™ 3D hologrāfiskās projekcijas un milzu ekrāni, kā arī krāšņi tērpi un, protams, neatkārtojamā Maikla Fletlija horeogrāfija. Šovā piedalīsies 40 vistalantīgāko īru dejotāju, kas tradicionālo stāstu par labā un ļaunā cīņu izdejos, skanot mūzikai, ko īpaši šim iestudējumam sacerējis komponists Džerards Fahī (Gerard Fahy). «Esmu sajūsmā par šovā iesaistīto dejotāju neticamajām spējām un talantu,» teic Maikls Fletlijs.

«Lord of the Dance» līdz šim saņēmuši neskaitāmas balvas un nominācijas, neviltotu kritiķu un publikas atzinību. Tieši šis šovs bija pirmais, kas īru dejas mākslu iznesa uz pasaules skatuves, sajūsminot miljoniem skatītāju un pārspējot arvien jaunus un jaunus biļešu pārdošanas rekordus.

18 mēnešu laikā «Lord Of The Dance: Bīstamās spēles» viesosies 15 valstīs un uzstāsies vairāk nekā 200 reižu. Jaunās šova versijas pirmizrāde notika 2014.gada 1.septembrī Londonas Palladium teātrī, un pēc turnejas noslēguma tas tiks rādīts Vestendā.

21. martā «Lord Of The Dance» atgriezīsies Rīgā jaunā ampluā, un Latvijas skatītājiem būs iespējams baudīt un novērtēt vienu no labākajiem deju šoviem pasaulē.

Biļešu iepriekšpārdošana sāksies 11.decembrī visās Biļešu Servisa tirdzniecības vietās. Tikai pirmās 500 biļetes būs pieejamas par īpašu cenu! Pasākumu rīko koncertaģentūra M Events.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu