Tūrisma nozares piedāvājumu papildina jaunums: Premium ceļojumi

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Kopš šī gada rudens ceļojumu klāstu Latvijā papildina Ceļojumubode.lv piedāvātie Premium ceļojumi, kas ir piemēroti tiem atpūtniekiem, kuri vēlas komfortu, rūpīgi plāno sava ceļojuma budžetu, kā arī meklē vairāk nekā tikai pludmales atpūtu.

Premium ceļojumi – gudru ceļotāju izvēle

«Jau vairāk nekā 7 gadus strādājot tūrisma nozarē un piedāvājot ļoti plašu ceļojumu klāstu, mēs esam novērojuši, ka ceļotāju vēlmes un prasības mainās. Viņi aizvien mazāk vēlas pavadīt laiku garos pārbraucienos, bet tai pašā laikā grib izzināt un izbaudīt galamērķa piedāvātās iespējas, kas ne vienmēr ir vienkārši, jo nepieciešamas padziļinātas zināšanas un pieredze, lai efektīvi saplānotu laiku un, pats galvenais, zinātu, kuriem apskates objektiem, ekskursijām un izklaidei ir vērts veltīt laiku konkrētajā galamērķī. Mūsu atbilde šiem ceļotājiem ir Ceļojumubode.lv Premium ceļojumi.» Stāsta Kaspars Gēgeris, Ceļojumubode.lv valdes priekšsēdētājs.

Ar ko Premium ceļojumi izceļas citu piedāvājumu vidū?

Tie ir avioceļojumi uz konkrētajā laikā aktuālākajiem ceļojumu galamērķiem, kuros ir iekļauti praktiski visi izdevumi: lidmašīnas biļete, dzīvošana mūsu ekspertu īpaši izvēlētās viesnīcās, labākās ekskursijas, visi transporta pakalpojumi, kā arī vietējo gidu un mūsu ceļojuma vadītāja pakalpojumi visa ceļojuma laikā.

Premium ceļojumi ir plānoti tā, lai bez steigas un ar komfortu būtu iespējams baudīt labāko, ko šis galamērķis var piedāvāt, kā arī atpūtniekiem būtu iespējami maz papildu tēriņu un praktiski nebūtu neparedzētu tēriņu, protams, neskaitot suvenīrus u. tml.

Vairāk informācijas par Premium ceļojumiem

Populārākie Premium ceļojumu galamērķi 2015. gadā

Veidojot Premium ceļojumus, ir ņemti vērā aktuālākie galamērķi, labākais laiks no ekonomiskā, laikapstākļu un notikumu viedokļa, kā arī labākie aviosavienojumi. Lielākajā daļā ceļojumu ir tikai tiešie lidojumi uz galamērķi.

Piemēram, lielisks laiks, lai atpūstos Andalūzijā Spānijas dienvidos, ir pavasaris, kad tur nav īpaši daudz tūristu, ir jau vasarīgi silts laiks, aviobiļešu, viesnīcu un restorānu cenas ir zemākas. Līdz ar to atpūtniekiem ir iespēja ietaupīt līdz pat 40% no izmaksām, ko viņi tērētu šim pašam galamērķim karstajā sezonā.

Līdzīgi Kanāriju salās – lieliski laikapstākļi ir visu gadu. Tieši tur iespējams baudīt sauli, okeānu un ziedu smaržu jau martā. Lai atpūtu padarītu piedzīvojumiem bagātu un nedaudz netradicionālu, iespējams doties ceļojumā ar džipiem pa Fuerteventuras un Lansarotes salu, ko katrs atpūtnieks pats sev individuāli droši vien nesaplānotu, vai arī tas viņam izmaksātu krietni vairāk.

Starp aktuālākajiem Premium ceļojumiem ir arī atpūta Albānijā un Maķedonijā, Maltas arhipelāgā, Gruzijā, gleznainajā Amalfi Itālijā, Portugālē un pie Gardas ezera Itālijā. Skatīt visus Premium ceļojumus.

Premium ceļojumu piedāvājums

Par Ceļojumubode.lv

Ceļojumubode.lv piedāvā vairāk nekā 1000 dažādu tūroperatoru ceļojumu: atpūtu kūrortos, ceļojumus ar autobusu, eksotiskus ceļojumus uz tālām zemēm un kopš šī gada rudens arī Premium ceļojumus, ko veidojuši Ceļojumubode.lv eksperti ar vairāk nekā 10 gadu pieredzi ceļojumu nozarē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu