Jauni ziemas prieki: pirmoreiz tiks rīkots sniega pludmales volejbola turnīrs!

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Sestdien, 20.decembrī, notiks pirmā Jūrmalas pilsētas sniega-smilšu atklātā pludmales volejbola čempionāta pirmais posms.

Kopumā čempionāta sešos turnīros no decembra līdz aprīļa sākumam sacentīsies pludmales volejbolisti trīs grupās - vīriešu profesionāļu, vīriešu amatieru un sieviešu.

Sacensības norisināsies «Majori Beach» pludmales volejbola stadionā Majoru pludmalē starp Kaiju un Ērgļu ielām no plkst.10. Atklāšanas posms sāksies ar Ziemassvētku egles un lāpas iedegšanu, būs pieejamas atrakcijas bērniem, Ziemassvētku vecīša sagaidīšana. Turnīra norises laikā tiks nodrošinātas apsildāmās teltis gan dalībniekiem, gan skatītājiem.

Sportistiem būs pieejama arī pārvietojamā pirts un karstā ūdens baļļa.

«Jūrmala ir veselīga un sportam draudzīga pilsēta, Jūrmala ir arī Baltijas pludmales volejbola galvaspilsēta. Šovasar veiksmīgi uzņēmām Eiropas Volejbola konfederācijas (CEV) «Satellite» sērijas posmu, šeit norisinājās arī daudzi cita mēroga pludmales volejbola turnīri, bet pludmales volejbola turnīri ziemā vēl nav bijuši. Pludmales volejbols Jūrmalā ir tik lielā cieņā, ka ar lielāko prieku atbalstām turnīru organizēšanu pat ziemā, šim sporta veidam tik neierastajā laikā,» pauž Jūrmalas pilsētas domes Sporta nodaļas vadītāja Indra Brinkmane.

Nākamie Jūrmalas pilsētas sniega-smilšu atklātā pludmales volejbola čempionāta posmi notiks 2015.gada 10. un 24.janvārī, 7.februārī, 7.martā un 4.aprīlī. Gadījumā, ja gaisa temperatūra būs zem mīnus desmit grādiem, sacensības tiks pārceltas uz citu dienu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu