Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

«Erota» zvaigzne - sadistes jaunkundze - būs iejūtīga pret iesācējiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Tērpta spīdīgā lateksā, bruņojusies ar savām mīļākajām seksa rotaļlietām, divu nepaklausīgu vergu pavadībā sadistes jaunkundze Domina Miss Decadoria no Berlīnes 20. un 21. februārī ar ekstrēmu priekšnesumu pārsteigs festivāla «Erots 2015» apmeklētājus.

Seksīgā Domina Miss Decadoria, kuru pazīst pēc viņas sarkanajiem matiem, pīrsinga vaigu bedrītēs un oriģinālajiem lateksa apģērbiem, sevi raksturo kā aizrautīgu sadisti, kuras kaislība ir pazemot un nodarīt sāpes saviem rotaļu biedriem. Viņas šovos dominē erotiska varas apziņa, lomu spēles un ekstrēmi uzbudinoši pakļaušanas un spīdzināšanas elementi, kas pat pašiem pieredzējušākajiem SM faniem liek izbrīnā noelsties.

Domina Miss Decadoria ir iejūtīga pret iesācējiem, bet skarba pret pieredzējušiem seksa biedriem. Izmantojot pātagas, mutes aizbāžņus, acu aizsējus, anālos stimulatorus un savu mīļāko BDSM rotaļlietu - maģisko zizli -, viņa saviem seksa partneriem ir spējīga atņemt cilvēciskās maņas un spēju kustēties.

Domina Miss Decadoria pagaidām vēl neatklāj, kādā tēlā iejutīsies uz Ed Hardy skatuves festivālā «Erots 2015», bet skaidrs ir viens - viņas priekšnesums būs balansēšana uz robežas starp mokošām sāpēm un neaprakstāmu baudu!

Uz «Erots 2015» skatuves kāps arī striptīza šovgrupa «Army Of Lovers» no Polijas, pornodieviete PussyKat no Francijas, šokolādes zēns Gregory no Vācijas un citi mākslinieki. Ieeja festivālā no 18 gadu vecuma! Vairāk - www.erots.lv

Biļetes uz nozīmīgāko erotikas pasākumu Baltijā - izstādi-festivālu «Erots 2015» - ir nopērkamas «Biļešu servisa» (www.bilesuserviss.lv) kasēs visā Latvijā un intīmpreču veikalā «Kupidons Plus» (Rīgā, Aleksandra Čaka ielā 72 un Alfrēda Kalniņa ielā 4) par 10 EUR, kā arī Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā darba dienās no plkst. 10.00 līdz 16.30 par 8 EUR.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu