Aicina apmeklēt bērnu invalīdu mākslas darbu izstādi (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Biedrība "Dace" aicina apmeklēt 10. Bērnu invalīdu mākslas darbu izstādi “Latvija ap mani”, kas notiek no 2. - 6. novembrim Rīgas Kongresu namā.

Šogad izstādei ir 10 gadu jubileja un tā pulcina divreiz vairāk dalībnieku nekā citus gadus, kopā aptuveni 450 mākslas darbu, kas ir zīmējumi, izšuvumi, pinumi un citi rokdarbi. Izstādes dalībnieki ir no visas Latvijas – Rīga, Kuldīga, Daugavpils, Jelgava, Rugāji, Bauska, Aloja, Balvi, Cēsis, Rēzekne, Gaujiena, Baldone, Carnikava, Baltinava.

Pasākuma mērķis ir atbalstīt jaunos mākslinieciskos talantus, kuri par spīti nereti nomācošajai situācijai Latvijas ekonomikā un sabiedrībā, tomēr spēj saredzēt skaisto Latvijā un ir saglabājuši cerību un dzīvesprieku radīt ko jaunu!

Izstāde ir labdarības pasākums, kura organizators ir Latvijas Mazturīgo atbalsta biedrība “Dace”. Izstādes apmeklēšana ir bez maksas.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu