Siltuma dēļ atcelti sezonas atklāšanas svētki Rīgas ziemas sporta un atpūtas parkā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Saistībā ar neierasti siltajiem laikapstākļiem atcelta šodien plānotā ziemas sporta veidu sezonas atklāšana Rīgas ziemas sporta un atpūtas parkā, Uzvaras bulvārī 11, informēja parka pārstāvji.

Iepriekš tika plānots, ka šodien notiks parka atklāšanas sporta svētki, nodrošinot ziemas izklaides bērniem un slēpošanas sacensības ikvienam interesentam atbilstoši vecumam un sagatavotības pakāpei. Tomēr pārāk siltā laika dēļ svētki atcelti uz nezināmu laiku, gaidot piemērotākas gaisa temperatūras iestāšanos, atzina parka pārstāvji.

Kā ziņots, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta komitejas pārstāvji atbalstīja sporta svētku finansēšanu, piešķirot 2500 eiro. Sporta svētkus organizēs biedrība «Baltic Events» sadarbībā ar Sporta skolu «Arkādija».

Rīgas ziemas sporta un atpūtas parks ir populāra un apmeklēta aktīvās atpūtas bāze Rīgas iedzīvotājiem un pilsētas viesiem. Ziemas sezonas laikā ikdienā parkā ar sporta aktivitātēm nodarbojas vairāki simti rīdzinieku.

Kā ziņots, šodien maksimālā gaisa temperatūra Latvijā būs plus 2 līdz plus 6 grādi. Pa laikam līs un snigs slapjš sniegs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu