KONKURSS! Jasna zemajos Tatros - moderns kūrorts ziemas izklaidēm

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Izlasiet rakstu un tā pirmo daļu, atbildiet uz jautājumiem, kurus atradīsiet norādē http://goo.gl/forms/Z6UJsQyig4, un izbaudiet ziemas priekus Slovākijā!

KONKURSA JAUTĀJUMI

Tiem, kas pareizi atbildēs uz jautājumiem, dāvināsim vienas dienas Skipass divām personām Jasnā, Zemajos Tatros. Balvas vērtība 146 €. Balva ir derīga no 2015. g. 14. janvāra līdz sezonas beigām.

Jasna Zemajos Tatros Slovākijā ir slēpotāju un snovbordistu paradīze, komplekss, kas piemērots gan iesācējiem, gan pieredzējušiem slēpotājiem, slidotājiem un ģimenēm ar bērniem.
Jasnas kūrorts pie Hopoka kalna piedāvā ne tikai lieliski iekārtotas slēpošanas trases un modernas pacēlāju iekārtas, kas aprakstītas iepriekš, bet arī daudz dažādu izklaižu.

KOMPLEKSU PAKALPOJUMU PIEDĀVĀJUMS

Jaunākos slēpotājus noteikti iepriecinās Maxiland uz Belas Putas. Lielākais bērnu ziemas parks Slovākijā ar platību vairāk kā 6 000 m2 un ērtu trošu pacēlāju ir ideāla vieta, lai iegūtu pirmo pieredzi slēpošanā un snovošanā. Maxiland atradīsiet izklaides programmu ar Sarkangalvīti un vilku, kas slēpo, savukārt lielisku gaisotni garantēs arī tā saucamais Maxiland dance/ Vecāki var uzticēt savus bērnus pieredzējušiem slēpošanas treneriem un paši izbaudīt slēpošanu uz profesionālajām nogazēm vai kompleksajā pakalpojumu centrā uz Belas Putas apmeklēt sporta veikalu, slēpju nomu, informācijas centru, kā arī pasēdēt bārā Apresi vai vērot savu bērnu no restorānaHappy END terases.

DIENAS UN NAKTS PRIEKI

Atraktīvs muzikālais klubs Happy END - dienas laikā tas darbojas kā restorāns ar terasi uzreiz pie slēpošanas trases pie ieejas uz kūrortu Biela puta. Vakara stundās tas pārvēršas par aprés ski (pēc slēpošanas) izklaides vietu ar diskotēku, kas padara kūrortu vēl atraktīvāku jauniem cilvēkiem, kuri meklē atpūtu ar labu mūziku, kokteiļiem un izcilu virtuvi. Klubā var atrasties līdz pat 1 000 cilvēkiem un to apmeklē ne tikai slēpotāji, bet arī izpriecu cienītāji no visas apkārtnes.

LABI ĒDIENI UZ SLĒPOŠANAS TRASĒM

Tieši uz trasēm slēpotājus un snovbordistus gaida 2 kalnu restorāni ar skatu uz Tatru panorāmu, 1 restorāns ar terasi un nakts diskotēku, 4 aprés ski bāri ar labu mūziku, 1 uzkodu bārs, kā arī Von Rolla lá carte restorāns ar kamīnu uz slēpošanas trases. Jautrību uz sniega var baudīt, izmantojot neparastas atrakcijas (skifox, snowscoot), kā arī izmēģināt aizraujošu braucienu ar ragaviņām.

ĒDINĀŠANA KALNOS JEB BAUDA NE TIKAI GARŠAS KĀRPIŅĀM

Ikviens, kurš vakarā meklē kulinārās atrakcijas tieši pie slēpošanas trases, var izmantot Tatru atrakciju vakaru kopā ar braucienu ar sniega traktoru un vakariņām restorānā Von Roll Lukovā 1670 m vjl. augstumā.

NAKŠŅOŠANA IEKĻAUTA IZDEVĪGOS KOMPLEKTOS AR BIĻETĒM VISĀ REĢIONĀ
Ar zīmolu Jasná Nízke Tatry sadarbojas arī viesnīcas, no kurām vairākums nodrošina iespēju SKI IN un SKI OUT. Prasīgākos klientus ieinteresēs četru zvaigžņu viesnīcas Grand Jasná un Boutique hotel Tri Studničky. Viesnīca Grand Jasná pateicoties savai atrašanās vietai pie 8-vietīgā gondolu pacēlāja, atbilst kūrorta Otupné ērtās viesnīcas standartiem. Viesnīca ir izremontēta un noteikti piesaistīs Jūsu uzmanību ar ārējo veselības centru ar skatu uz apkārtni, ka arī jaunu kongresu centru. Pie ieejas Demanovska ielejā atrodas ekskluzīva kalnu viesnīca Tri studničky, kas ieinteresēs ne tikai ar oriģinālu interjeru, bet arī ar lielisku virtuvi. Viesnīca arī ir tikusi atjaunota un paplašināta ar veselības centru ar oriģinālu kalnu pludmali un atraktīvām konferenču zālēm ar skatu uz kalnu strautu. Tieši uz Hopoka 2005 m vjl. augstumā atrodas viesnīca Rotunda –viesnīca ar augstāka un zemāka standarta numuriem. Vairāk informācijas atrodams mājaslapāwww.tmrhotels.com vaihttp://www.jasna.sk/ubytovanie/pobytove-baliky/.

VASARA ZIEMAS VIDŪ

Visas dienas apmeklējums akvaparkā Tatralandia ir iekļauts visās 2 vai vairāku dienu slēpošanas caurlaidēs

Ar katru 2 vai vairāku dienu slēpošanas caurlaidi (GOPASS) var visu dienu apmeklēt Tatralandia kā kompensāciju par neizmantoto slēpošanas dienu slēpošanas kūrortā visā slēpošanas caurlaides derīguma termiņa laikā. Tatralandia piedāvā atpūtu un izklaidi jūras, termālajā un tīrā ūdenī temperatūrā no 26 līdz 38°C pat ziemas sezonā. Unikāla pārklāta zona Tropical Paradise ar tropu floru un stabilu jūras klimatu un temperatūru aptuveni 30 grādu, kas dod iespēju nodarboties ar niršanu, apskatīt zemūdens koraļļu pasauli un dabiski nosauļoties zem caurspīdīga jumta vai ēnā pat ziemas vidū – vairāk informācijas mājaslapā www.tatralandia.sk.
Vienā dienā var izmantot caurlaidi slēpošanai uz trasēm vai 1 akvaparka Tatralandia apmeklējumam.

JAUNĀKĀ INFORMĀCIJA PAR KŪRORTU

Vairāk informācijas par kūrortu un tā piedācājumu Jūs varat atrast katru dienu, zvanot uz numuru (00421) 907 88 66 44, rakstot uzinfo@jasna.skvai kūrorta mājaslapāwww.jasna.sk.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu