«Ziemas ekspedīcija» - izaicini sevi 60 km necaurejamos mežos

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Flickr

Aktīvās atpūtas uzņēmums Gandrs aicina uz vēl nebijuša formāta piedzīvojumu sacensībām, kas norisināsies no 13. līdz 15. februārim vienā no gleznainākajām Latvijas teritorijām -Vecpiebalgas apkaimē.

Šīs nebūs ātruma sacensības, šis būs gājiens pēc dabas varenuma. Ziemas ekspedīcijas uzvarētāju titulu iegūs izturīgākie, saliedētākie un dabu izprast spējīgākie dalībnieki, iegūstot ekspedīcijas galveno balvu - ceļojumu uz leģendāro Karaļa takas gājienu Fjällräven Classic Zviedrijā.

Sacensību

maršruts vedīs pa neskartiem Latvijas apvidiem, bieziem mežiem, augstiem kalniem un piesnigušiem ceļiem.

Ziemas ekspedīcijas dalībnieki startēs 2 cilvēku komandās un 3 dienās veiksaptuveni 60 km, plānos savus ceļus, risinās prāta uzdevumus un veiks fiziskus pārbaudījumus, lai uz savas ādas sajustu mežu dižo spēku, iedvesmotos no dzīvo radību rosības un smeltos gudrību no pļavu takām un upju līkločiem.

Ekspedīcijas dalībnieki nakšņos āra apstākļos, paši iekārtojot savu naktsmītni.

Ziemas piedzīvojuma noslēgums paredzēts vienā no skaistākajām Latvijas pilīm, ļaujot dalībniekiem atgūt spēkus un atskatīties uz piedzīvoto.

Gandra pasākumu daļas vadītājs Edgars Ražinskis uzsver: «Mēs šo nevēlamies saukt par sacensību, jo Ziemas ekspedīcijā uzvarētāji būs visi, kas piedalīsies. Ikviens, kurš sāks šo piedzīvojumu, to noslēdzot nokļūs vismaz par soli tuvāk dabai un varēs to saukt par savām mājām. Gandrs vēlas mudināt ikvienu nodarboties ar aktīvu atpūtu neatkarīgi no laikapstākļiem un sezonas, un ziemas pārgājieni ir kā radīti tam. Daba pat tad, kad ir skarba un nesaudzīga, spēj dot, mācīt un kļūt par ceļabiedru.»

Garšīgai un pilnvērtīgai maltītei nepieciešamo ekspedīcijas laikā nodrošinās gaļas pārstrādes uzņēmums Nākotne.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu