«Bez bikšu braucienu tramvajā» nākamgad Rīgā rīkot neplāno

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Globālo akciju «Bez bikšu brauciens tramvajā» jeb «The No Pants Subway Ride» nākamgad Rīgā rīkot nav plānots, aģentūrai LETA pastāstīja šā gada akcijas rīkotājs Kārlis Laizāns.

Laizāns norādīja, ka pats akcijas norises datumā - 11.janvārī - Rīgā neatradīsies, tālab «Bez bikšu braucienu tramvajā» nerīkos. Tāpat viņš pastāstīja, ka citas tikpat trakulīgas akcijas, kuru mērķis ir padarīt cilvēku dzīvi interesantāku, pagaidām nav iecerējis organizēt.

«Notikusī akcija diemžēl radīja pārāk lielu sensāciju medijos. Tā piesaistīja ļoti daudz mediju pārstāvju, kuri principā izbojāja pasākumu ar savām milzīgajām kamerām tramvajos,» sacīja Laizāns. Viņš gan norādīja, ka kopumā ar pasākumu ir apmierināts, jo «Bez bikšu brauciens tramvajā» noslēdzies ar draudzīgu dalībnieku pasēdēšanu un pozitīviem iespaidiem.

Vaicāts, kālab reālais dalībnieku skaits vairākas reizes atšķīrās no to cilvēku skaita, kas kā gājēji bija pieteikušies sociālajā tīklā «Facebook», Laizāns sacīja, ka tas varētu būt gan tālab, ka pasākums bija tāds nedaudz provokatīvs, gan arī laikapstākļu dēļ. «Cilvēki jau parasti diezgan bezrūpīgi spiež «Iešu» «Facebook» ievietotajos pasākumos, bet šoreiz pieteicās 240 un ieradās kādi 40,» sacīja akcijas rīkotājs.

Kā ziņots, 11.janvārī Rīgā pirmo reizi norisinājās akcija «Bez bikšu brauciens tramvajā» jeb «The No Pants Subway Ride». Akcijā bija pulcējušies aptuveni 40-50 jauni cilvēki, kuri, ģērbti laika apstākļiem atbilstošās ikdienas drēbēs, taču bez biksēm kājās, vienlaikus pabraukājās divos tramvajos.

«Bez bikšu braucienā tramvajā» jeb «The No Pants Subway Ride» ir ikgadējs globāls pasākums, ko 2002.gadā Ņujorkā iesāka kustība «Improv Everywhere». Pasākums šogad šajā pašā dienā norisinājās vismaz 60 pasaules pilsētās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu