Kultūras akadēmija piedāvā ēnot gan rektori un pasniedzējus, gan studentus

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Latvijas Kultūras akadēmija (LKA) Ēnu dienā aicina ēnot gan rektori un pasniedzējus, gan studentus, aģentūrai BNS pavēstīja LKA pārstāve Aija Lūse. LKA Ēnu dienā piedalās jau vairākus gadus, piedāvājot jauniešiem iepazīties ar akadēmijas darbinieku pienākumiem un ikdienu.

Jauniešiem tiks piedāvāta iespēja ēnot rektori profesori Rūtu Muktupāvelu, filmu režijas un aktiermeistarības pasniedzēju profesoru Pēteri Krilovu, bakalaura programmas «Laikmetīgās dejas horeogrāfija» 4. kursa studenti horeogrāfi Alisi Putniņu, LKA Radošās darbības centra vadītāju Montu Kononovu, mākslas vēstures pasniedzēju docētāju Zani Grigoroviču un kino vēstures pasniedzēju profesori Ingu Pērkoni-Redoviču.

Šogad LKA pirmo reizi piedāvā ēnot radošās specializācijas studentu – Laikmetīgās dejas horeogrāfijas studenti Alisi Putniņu, kas savas ēnas iesaistīs izrādes gatavošanā. Ēnām tiks dota iespēja strādāt radošā komandā, novērtējot, kā ar horeogrāfijas mākslas izteiksmes līdzekļu palīdzību iespējams paust idejas un realizēt radošus projektus.

Dalība Ēnu dienā LKA ir iespēja būt iekšā procesā un, nepastarpināti kontaktējoties ar personībām, kas sevi jau pierādījušas Latvijas un starptautiskā kultūras vidē tādās jomās kā kino, māksla un laikmetīgā deja, iegūt praktisku pieredzi, kas pēc vidusskolas beigšanas varētu būt noderīga, izvēloties turpmākās izglītības iespējas.

Ēnu diena šogad notiks 11. februārī. Ēnu diena ir pasaulē populāra karjeras izglītības akcija, kuras laikā skolēni apmeklē kādu darba vietu un vēro interesējošās profesijas pārstāvja darba ikdienu. Latvijas Ēnu dienu organizē biznesa izglītības biedrība « Junior Achievement – Young Enterprise Latvija».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu