Sāk pārrunas par citu pasākumu rīkošanu «Jaunā viļņa» datumos

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Jūrmalas pašvaldībā no konkursa «Jaunais vilnis» organizatoriem joprojām nav saņemts oficiāls rezervāciju atteikums, tomēr nav saņemts arī oficiāls apstiprinājums par konkursa norisi Jūrmalā, tādēļ Dzintaru koncertzāles pārstāvji sākuši pārrunas ar citu pasākumu rīkotājiem par tradicionālo konkursa norises datumu aizpildīšanu.

Kā skaidroja Jūrmalas domē, oficiālu rakstveida atteikumu ne dome, ne Dzintaru koncertzāle no konkursa «Jaunais vilnis» organizatoriem joprojām nav saņēmusi. Tomēr, ņemot vērā to, ka starp organizatoriem un Jūrmalu nav noslēgta papildu vienošanās par 2015.gada konkursa norises laiku, kā tas paredzēts sadarbības līgumā, kā arī to, ka organizatori pēc atkārtota lūguma līdz pagājušās nedēļas beigām nav snieguši atbildi Dzintaru koncertzālei par rezervēto datumu apstiprināšanu, koncertzāles pārstāvji sākuši pārrunas ar citu pasākumu rīkotājiem, lai nepieciešamības gadījumā aizpildītu datumus, kuros ikgadēji norisinājies jauno izpildītāju konkurss.

Papildu vienošanās par 2015.gada konkursa norises laiku starp organizatoriem un Jūrmalu bija jānoslēdz līdz pērnā gada beigām.

Pašlaik Dzintaru koncertzāle aktīvi gatavo vasaras sezonas repertuāru un paredzējusi pasākuma plānu publiskot februāra pirmajā pusē.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

    Nepalaid garām!

    Uz augšu