Radošā darbnīca bērniem «Papīra pārvērtības»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Svētdien, 15.februārī, plkst. 12.00 Dailes teātrī notiks radošā darbnīca bērniem «Papīra pārvērtības».

Baltā papīra lapa ir tik ietilpīga - tā sevī slēpj iespējas, kas savām rokām ļauj uzburt viskrāšņāko pasauli. Origami – spēja, salokot papīru, radīt gan ziedu, gan vardi, gan... Gluži visu no vienas papīra lapas gan nevar salocīt, bet paša radītu krāšņu ziedu katrs radošās darbnīcas dalībnieks varēs aiznest sev līdzi. Tāpat no olu iesaiņojamā materiāla taps rozes, kas tiek izmantotas ugunskura iekuram. Bet ar puķēm vien darbnīcas radošā doma neaprobežosies...

Krāsojot Aleksandru Čaku, ko zīmējumos iemiesojis mākslinieks Aivars Vilipsons, darbnīcas dalībnieki varēs izzināt slavenā dzejnieka bērnības piedzīvojumus. Tiks skandētas Čaka dzejas rindas un veidota apziņa, kā rūpēties par dabas aizsardzību.

Darbnīcas dalībniekiem būs arī nelielas uzkodas.

Pieteikumus dalībai radošajā darbnīcā lūdzam sūtīt uz e-pastu pasakumi@dailesteatris.lv (lūgums norādīt bērnu vecumu). Ieeja pasākumā ir bez maksas. Aicināti bērni vecumā no 6 līdz 10 gadiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu