«Brīnumu skolas» šovu pavasara sezona Kalnciema kvartālā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

14. un 28. martā Kalnciema kvartālā tiks atklāta «Brīnumu skolas» jaunā - pavasara sezona ar divām jaunām zinātnisko eksperimentu šovprogrammām: izrādēm «Ugunīgā zinātne» un «Zinātnes šausmu stāstiņi».

«Brīnumu skola» ir elpu aizraujošu fizikas un ķīmijas eksperimentu izrāde/šovs, kurā bērni iepazīst pasauli ar zinātnes palīdzību. Pavasara programmu vadīs bērniem jau pazīstamie eksperti - enerģiskie profesori Vladislavs un Mārtiņš no uzņēmuma «Laboratorium.lv», ar kuriem iepazināmies jau Ziemassvētku brīnumu skolas izrādēs, raisot lielu interesi bērnu un vecāku vidū.

Brīnumu skolā aicināti gan pirmsskolas, gan skolas vecuma bērni, jo programmas tiks pielāgotas dažādām vecuma grupām. Plkst. 11.30 aicināti bērni no 4 līdz 7 gadu vecumam, bet plkst. 13.30 - bērni vecumā no 7 līdz 14 gadiem.

14. martā norisināsies pavasara «Brīnumu skolas» pirmā izrāde - šovs «Ugunīgā zinātne». Šajā programmā sagaidāmi krāsainākie uguņi, skaļākie sprādzieni un krāšņākā uguņošana. Spilgtākais eksperiments būs muzikālā liesmu caurule («Rubensa caurule»), kuras liesmas reaģē uz mūzikas skaņām!

28. martā bērni aicināti uz programmu «Zinātnes šausmu stāstiņi», kurā būs eksperimenti ar dažādiem staipīgiem un gļotainiem materiāliem, kuri tiks veidoti uz vietas - Brīnumu skolas šausmu laboratorijā. Te būs gļotas, polimēru tārpi, mākslīgie zivju ikri un pat «gudrās» gļotas!

Programmas vadītāji:

ķīmiķis, aktieris Vladislavs Šavlovskis;

ķīmiķis, Ekspertu skolas nodarbību vadītājs Mārtiņš Gulbis.

Pasākumu norises vieta - Rīga, Kalnciema iela 35.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu