Noskaidrots, kurš saņems lidojumu 2 personām uz kādu no 10 Eiropas top galamērķiem

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

TVNET sadarbībā ar tūrisma ziņu portālu Travelnews.lv ir noslēdzis konkursu un noskaidrojuši laimīgo lasītāju, kurš laimē lidojumu 2 personām uz kādu no 10 Eiropas top galamērķiem!

Mīļie lasītāji, paldies Jums par lielo atsaucību, prieks, ka starp mums ir tik daudz ceļot gribētāju. Konkurss ir noslēdzies un mēs esam noskaidrojuši laimīgo lasītāju, kurš saņems ceļojumu. Apsveicam, lidojumu 2 personām uz kādu no 10 Eiropas top galamērķiem saņem Solveiga Mežzīle!

Lai saņemtu balvu, lūdzam konkursa uzvarētāju līdz 13.03.2015. sazināties ar Travelnews.lv, zvanot pa tālruni +371 26154251.

....................................................................................................................................

TVNET sadarbībā ar tūrisma ziņu portālu Travelnews.lv ir sagatavojis jaunu konkursu ceļotmīlētājiem!

Konkursa balva ir dāvanu sertifikāts 2 personām lidojumam (turp un atpakaļ) uz vienu no 10 populārākajiem Eiropas tūrisma galamērķiem:

Maskavu, Oslo, Berlīni, Parīzi, Milānu, Barselonu, Atēnām, Tbilisi, Romu vai Londonu.

Konkursa uzvarētājs varēs izvēlēties uz kuru no piedāvātajiem galamērķiem doties.

Konkursa uzvarētājs tiks paziņots šeit: 06.03.2015.

KAS JĀDARA?

Ja neesi šīs lapas sekotājs, spied «Like»
Ja neesi šīs lapas sekotājs, spied «Like»

KONKURSA NOTEIKUMI:

1. Konkursā var piedalīties ikviens Latvijas iedzīvotājs ar savu privāto un publiski pieejamo Facebook.com profilu. (Konkursā nepiedalās TVNET.lv un Travelnews.lv darbinieki un citas personas, kas tieši saistītas ar konkursa organizēšanu un norisi).

2. Konkursa laiks: 19.02.2015. - 06.03.2015.

3. Konkursa komisija balvu izspēlēs 06.03.2015. starp visiem Facebook.com lietotājiem, kuri ir izpildījuši visus konkursa nosacījumus.

4. Konkursa uzvarētājs tiks paziņots šajā rakstā (tūrisma ziņu portālā Travelnews.lv) un portālā TVNET.

5. Lai saņemtu balvu, konkursa uzvarētājam līdz 13.03.2015. ir jāsazinās ar Travelnews.lv, zvanot pa tālruni +371 26154251.

6. Ja uzvarētājs nesazinās ar Travelnews.lv noteiktajā laikā, Travelnews.lv patur tiesības izmantot balvu citam konkursam vai atgriezt to konkursa balvas sponsoram.

7. Balvas pasniegšanas ceremonija var tikt nobildēta. Uzvarētāja fotoattēls var būt publicēts portālā Travelnews.lv, www.tvnet.lv un sociālajā tīklā Facebook.com.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu