Top 10 vietas Latvijā, kurp doties pretī pavasarim!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Sniega kārta strauji nozūd no Latvijas zemes virsas, mostas daba, biežāk dzirdam putnu balsis un siltie saules stari biežāk mūs apskauj: tuvojas pavasaris! TVNET piedāvā apmeklēt 10, mūsuprāt, interesantas vietas Latvijā, kas ikvienam ļaus ātrāk pamosties no ziemas miega.

 
Foto: LETA

Dodies reālā piedzīvojumā

«Reāls piedzīvojums» organizē visu veidu korporatīvos un ģimenes pasākumus jebkurā vietā Eiropā. Šīs kompānijas galvenie uzdevumi: piedāvāt komandas saliedēšanas aktivitātes, tradicionālas un netradicionālas sporta spēles, dzimšanas dienas svinības, nometnes, tematiskās ballītes, Ziemassvētku, Lieldienu pasākumus, ekspedīcijas, radošās darbnīcas un citus aizraujošus un piedzīvojumiem bagātus sarīkojumus.

«Mēs varam sarīkot visu veidu pasākumus, sākot ar mierīgām ballītēm, noslēdzot ar peintbolu vai vīriešu izturības spēlēm,» stāsta «Reāla piedzīvojuma» pārstāvis.

«Reāls Piedzīvojums»

 
Foto: LETA

«Pik nik» atpūtas parks ģimenēm

Bērnu atpūtas parks strādā visu sezonu, un atrodas tas Rīgā. Tajā katrā sezonā tiek piedāvātas dažādas atrakcijas.

Ziemā ir iespēja apskatīt gaismas skulptūras un ziemas parku, izbaudīt ledus slidkalniņu, slidotavu, šļūkt ar kamerām, mini zoo aplūkot kaziņas, aitiņas, trusīšus, mājputnus u.c.

Parkā tiek svinēti arī dažādi svētki. Tuvākie būs Lieldienas.

«Pik nik» atpūtas parks

 
Foto: LETA

Vidzemes šosejas pieturvietas jeb reģions no Raunas līdz Igaunijai

Rauna atrodas 90 km attālumā gan no Rīgas, gan Igaunijas pilsētas Pērnavas. Kopumā interesentus gaida 77 pieturpunkti Raunā, Smiltenē un Apē: gardēžu, amatu prasmju, dažādu piedzīvojumu, kultūrvēsturiskās, veselības un dabas pieturas.

Piebilstam, ka vienā dienā visus punktus apskatīt nav iespējams, tāpēc laiks ir iepriekš jāsaplāno.

Rauna

Ape

 
Foto: LETA

Līgatnes alu pagrabi

Pirmie alu pagrabi Līgatnes iežos tika izveidoti jau 18. gs. Šī ir vienīgā vieta Latvijā, kur nelielā teritorijā atrodas vairāk nekā 300 mākslīgi veidotu pagrabu, pat divos stāvos. Ekskursijas notiek vien gida pavadībā, un tās sāksies jau no 1. maija līdz rudenim, plānots - līdz 31. oktobrim.

Alu pagrabi

 
Foto: LETA

Niknās laivas

No 1. aprīļa sāksies laivu izbraucienu sezona Liepājā.

Nikno laivu nomas pārstāve TVNET skaidro, ka izmaksas ir atkarīgas no izvēlētā maršruta, laivu un dienu skaita. Cena par braucieniem sākas ar 20 eiro.

Turklāt uzņēmums var apkalpot pat līdz 100 laivotgribētājiem.

Niknās laivas

 
Foto: publicitātes

Izbrauciens ar džipu pa bezceļa taku

140 km attālumā no Rīgas, Talsu novadā atrodas atpūtas komplekss «Bandenieki».

Atpūtas vieta piedāvā saviem klientiem 15 minūšu izbraucienu ar džipu pa mežu, bezceļa taku. Pasākums izmaksā 10 eiro.

Papildus viesiem ir iespēja palikt viesu namā, apskatīt vaska darbnīcu, ja ir licences - piedalīties bebru medībās.

Brauciens ar džipu

 
Foto: publicitātes

Izjādes ar zirgiem Gulbenē

Zirgu sētā «Purenes» ir iespēja doties izjādē ar četriem zirgiem. Turklāt meistaru pavadībā, ja esi iesācējs. «Pureņu» saimniece norāda, ka galvenais mērķis ir kvalitatīvi apkalpot viesus.

Izjādes ar zirgiem

 
Foto: publicitātes

Brauciens pa Daugavas lokiem

Sporta klubs «Beibuks» piedāvā vairāku dienu izbraucienus pa Daugavas lokiem ar kanoe laivām, koka vai motorizētiem plostiem pēc klientu vēlmēm pieskaņotos maršrutos. Upes krastos ierīkotas atpūtas zonas, kempingu vietas. Ir iespēja pasūtīt ēdināšanu. Turklāt klubs var sarīkot sporta spēles.

Izmaksas, sākot ar 12 eiro diennaktī.

Sezona tiek atklāta, tiklīdz izkūst upes ledus.

Brauciens ar plostu pa Daugavas lokiem

 
Foto: LETA

Šūpoļu parks Ķeipenē

Parkā apskatāmas dažāda veida šūpoles, tostarp augstākās Latvijā, 11 metrus augstas. Turklāt tās var izmantot kā skatu torņus, jo tām piebūvētas kāpnes.

Sīkāk pa tālruni: 28679934.

 
Foto: publicitātes

Iedvesmas velomaršruti Ventas ielejā

Šos maršrutus sauc par iedvesmas maršrutiem, jo jebkurā mirklī velobraucēji tos var mainīt. Turklāt pa ceļam ir iespēja aplūkot vairākas skaistas vietas: Melno kolku, Padures un Ķimeles muižu u.c.

Tiek piedāvāti četri velomaršruti: pa mežiem un puķu pļavām (ap 10 km), pa mežiem un ūdensdzirnavām līdz Padurei (ap 20 km), gar pilskalniem un senajām klētīm (ap 35 km) un pa mežiem un pilskalniem uz Nabas ezeriem (ap 50 km).

Vairāk tūrisma informācijas Kuldīgas apkaimē

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu