Slēpošanas kalni tuvāko nedēļu laikā vēl neplāno pārtraukt darbību

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Slēpošanas kalni tuvāko nedēļu laikā vēl neplāno pārtraukt darbību, atzīmē aptaujātie slēpošanas kalnu un trašu pārstāvji. Kā norāda «Žagarkalna» pārstāvis Vadims Kameņevs, neskatoties uz salīdzinoši silto laiku patlaban, uz kalna un trasēm pūstais mākslīgais sniegs vēl turoties.

Līdz ar to tuvāko divu līdz trīs nedēļu laikā pārtraukt kalnu un trašu darbību nav plānots. «Mūsu darbība būs atkarīga arī no apmeklētāju intereses.»

Arī «Ozolkalna» un «Milzkalna» pārstāvji atzīst, ka sniegs uz kalniem ir sapūsts pietiekamā daudzumā. Tāpēc arī šie kalni turpinās darbību turpmākajās nedēļās.

Nedaudz atšķirīgs ir slēpošanas kalnu un trašu pārstāvju šīs sezonas vērtējums. «Žagarkalna» pārstāvis atzīmē, ka šī sezona, salīdzinot ar iepriekšējo, esot labāka. Tam piekrīt arī «Ozolkalna» pārstāve Līga Rokpelne, sakot, ka šī sezona esot labāka kaut vai tāpēc vien, ka tā bijusi garāka.

Savukārt «Milzkalna» pārstāvis Viesturs Ošnieks piebilst, ka, lai arī sezona ir garāka, par labāku to grūti nosaukt, jo, visticamāk, ne pārāk stabilās līdzšinējās ziemas dēļ apmeklētājiem nebija izveidojies arī «ziemīgs noskaņojums».

Kā ziņots, lai arī vēl kāda atsevišķa diena ar salu ir iespējama, tomēr stabila ziema vairs netiek prognozēta, aģentūra LETA uzzināja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.

Marta pirmajās dienās laika apstākļi būtiski neatšķirsies no tiem, kādi tie būs šajā nedēļā - arī nākamās nedēļas sākumā gaisa temperatūra dienās būs virs 0 grādiem. Vienīgi nedēļas otrajā pusē var kļūt par kādu grādu vēsāks.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu