Krāmu tirdziņš un pārmaiņu vēsmas Avotu apkaimē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone / LETA

Sestdien, 7.martā, no 10. 00 līdz 16.00 Krāsotāju ielā 12 - Koka ēku renovācijas centra «Koka Rīga» telpās - norisināsies ikmēneša apkaimes krāmu tirdziņš gaidāmās Sieviešu dienas noskaņās. Preču klāstā gan sievišķīgi nieki dāmu priekam, gan senas pastkartes, nozīmītes un plates, gan ikdienas dzīvē noderīgas lietas - no krūzītes līdz čuguna pannai.

Apmeklētāji ir aicināti sestdienā ilgi negulēt un ierasties rīta pusē, pirms vēl nav «nosmelts krējumiņš». Tā kā tirgotāju rindās šobrīd brīvu vietu vairs nav, tirgoties gribētāji var iegaumēt nākamo tirgus dienu - 18.aprīli un laikus pieteikties, aizpildot anketu http://avotuielasapkaime.blogspot.com.

Pa ceļam uz «Koka Rīgu» būs iespējams novērtēt apkaimē noritošās pārmaiņas - papildus Ziedoņdārza un Grīziņkalna parka revitalizācijai tiek veikta četru ielu - Lienes ielas, Pļavas ielas, Zaķu ielas un Sparģeļu ielas - rekonstrukcija un ielu apgaismojuma rekonstrukcija Terēzes ielā, Alauksta ielā, Laboratorijas ielā, Vārnu ielā, Lauku ielā, Zvaigžņu ielā, Augšielā, Jāņa Asara ielā un Krāsotāju ielā. Tur, kur šobrīd redzamas smiltis un smagā tehnika, vēl pēc kāda laika apkaimes apmeklētāji un iedzīvotāji varēs priecāties par jaunu ielu segumu, gaismas ķermeņiem, atjaunotām ietvēm un zaļo zonu.

Tāpat pārmaiņas vērojamas arī bijušajā un ilgus gadus novārtā pamestajā Sarkanā Krusta ēkā J. Asara ielā 3, kas nu top par SIA «Medicīnas sabiedrības ARS» agrīnās vēža diagnostikas un personalizētās medicīnas centru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu