Latvijas Kultūras akadēmijā notiks Informācijas diena

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

28. martā, no plkst.12 līdz 15.30 Latvijas Kultūras akadēmijā (LKA) notiks Informācijas diena, kurā būs iespējams uzzināt par studijām un uzņemšanu augstskolā 2015. gadā. Kā informē akadēmijā, interesentiem būs iespēja uzzināt, kādos studiju virzienos iespējams uzsākt studijas un kādas ir prasības iestājpārbaudījumos. Klātienē varēs iepazīties ar pasniedzējiem, studiju procesu un Studentu padomi. Piedaloties dažādās aktivitātēs, Informācijas dienas apmeklētāji varēs laimēt balvas un baudīt radošus priekšnesumus.

Informācijas dienas reģistrācijas laikā no plkst.11 līdz 12 tiks rādītas piecas dokumentālās īsfilmas par ģimenēm Latvijā, kas kopj kādu kultūras tradīciju vismaz trīs paaudzēs.

2015./2016. studiju gadā studējošie tiks uzņemti vairākās bakalaura studiju apakšprogrammās, tostarp «Kultūras teorija un menedžments», «Kultūras socioloģija un menedžments», «Tradicionālā kultūra un latviešu folklora», «Starpkultūru sakari Latvija-Lielbritānija // Latvija-Spānija // Latvija-Turcija», kā arī «Dramatiskā teātra aktiera māksla» (specializācija: Leļļu teātra aktieris) un trīs gadu bakalaura studiju programmā «Laikmetīgās dejas māksla».

Maģistra līmeņa studijas tiks piedāvātas apakšprogrammās «Kultūras un starpkultūru studijas», «Kultūras menedžments un radošās industrijas», «Teātra māksla», kā arī programmā vācu valodā - «Starptautiskais mediju un kultūras menedžments». Tāpat studējošie tiek uzņemti doktora studiju programmā «Kultūras teorija».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu