Amatas novadā Lieldienas svinēs pie dabas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Agnese Gulbe / LETA

4.aprīlī un 5.aprīlī Latvijas čempionāts ūdenstūrismā Amatā pie Zvārtes ieža. Skatītājiem un līdzjutējiem interesantākais laiks 4.aprīlī no plkst 13.00, 5.aprīlī no plkst 12.00. Nobrauciens no Kārļu tilta vai Zvārtes ieža tilta līdz Līgatnes - Kārļu tiltam vai sprints atbilstoši ūdens līmenim. Slaloms pirms Zvārtes ieža. Tūrisma tehnika komandām.

4.aprīlī Lieldienu pārgājiens Cēsis – Amata – Ieriķi pa skaistāko Latvijas aktīvā tūrisma maršrutu, apskatot Amatas gleznainos krastus. Maršrutā smilšakmens ieži un alas, avoti, krustakmeņi un citas senatnes liecības. Vērosim Amatas laivotājus. Pulcēšanās plkst 09.00 Cēsīs Cīrulīšos (Žagarkalnā) autobusa galapunktā. Aptuvenais ekskursijas laiks septiņas stundas. Ekskursiju vadīs tūrisma gids Gints Skutāns. Ir dalības maksa. Obligāti pieteikt dalību pa tālr. 29196952 vai e-pastu: skutans@inbox.lv.

Svētdien, 5.aprīlī, plkst 11.00 Lieldienu svinēšana «Rakšos». Šūpošanās gaisa balonā, muzikāli un kustīgi priekšnesumi, atrakciju parka «Lec un minies Rakšos» un kafejnīcas «Camel Cafe» atklāšana un, protams, kamieļi un lamas Lieldienu noskaņās! Ir dalības maksa. Informācija pa tālr. 20009097 vai e-pastu: info@hotelraksi.lv

Pirmdien, 6.aprīlī, plkst 12.00 Amatciemā, «Jonathan SPA Estate» Otrās Lieldienas lieliem un maziem. Būs gan zaķi, gan olas, gan mīklu minēšana, gan gardais olu liķieris. Jāņem līdz divas vārītas olas, jo Amatciema reljefs ir labi piemērots olu ripināšanai. Ir dalības maksa. Pieteikšanās pa tālr. 250606066 vai e-pastu: info@jonathanspahotel.com

6.aprīlī 14.00 – 17.00 Āraišu arheoloģiskajā muzejparkā Lieldienu pikniks lieliem un maziem. Spēles, rotaļas, radoša darbošanās un pantāga gatavošana.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu