Siguldā trešo reizi norisināsies Saulgriežu jogas un mūzikas festivāls

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

No 19. jūnija līdz 21. jūnijam Siguldas atpūtas kompleksā «Brūveri» notiks jau trešais Saulgriežu jogas un mūzikas festivāls, kas ieguvis starptautisku mērogu un aicina smelties iedvesmu ar jogu un pasaules mūziku.

Kā informēja Saulgriežu jogas un mūzikas festivāla direktors Kristaps Keišs, trīs dienu laikā būs iespēja tikties ar domubiedriem, jogas praktiķiem un tiem, kuri interesējas par kvalitatīvu dzīvi, satikt jogas pasniedzējus no Somijas, Vācijas, Igaunijas, Krievijas, Japānas, Beļģijas, Indijas, kā arī Latvijas, piedalīties jogas nodarbībās, kā arī klausīties lekcijas un baudīt koncertus. Īpaša programma veidota arī bērnu auditorijai - zaļā dzīvesveida mākslas izpausmes, meistardarbnīcas un bērnu joga.

Saulgriežu jogas un mūzikas festivāla laikā organizatori piedāvās izbaudīt saulgriežu nakts burvību latviskās tradīcijās un rituālos, tā apliecinot dabas procesu īpašo nozīmi ne tikai jogā, bet arī no senčiem mantotajās paražās.

Organizatori aicina iedvesmoties un meklēt ceļu uz harmonisku un kvalitatīvi pavadītu laiku, gūt jaunu pieredzi un neaizmirst gadsimtiem senas tradīcijas.

Līdz festivāla norisei un saulgriežiem atlikušas vairāk nekā 80 dienas, tādēļ organizatori aicina laicīgi plānot savu vasaru un ir izsludinājuši ieejas karšu tirdzniecību mājaslapā «jogasfestivals.lv».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu