XI Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku biļetes varētu sākt tirgot maijā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Biļetes uz XI Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētkiem pārdošanā varētu nonākt maijā, šodien preses konferencē paziņoja Valsts Izglītības satura centra pārstāvji. Biļešu cena uz koncertu ģenerālmēģinājumiem būs no diviem līdz četriem eiro, savukārt pašu koncertu biļešu cena svārstīsies no sešiem līdz 20 eiro. Pagaidām gan vēl nav zināms, kurš būs par svētku biļešu tirdzniecību atbildīgais uzņēmums.

Svētku atklāšanas pasākums notiks 8. jūlijā plkst.21.30 11.novembra krastmalā.

Tautas deju kolektīvu lielkoncerts «Līdz varavīksnei tikt» Daugavas stadionā, Rīgā, notiks 9. jūlijā plkst.12 un 17, kā arī 11.jūlijā plkst.11. Savukārt šī lielkoncerta ģenerālmēģinājums notiks 9. jūlijā plkst.19.

12. jūlijā plkst.19 Mežaparka Lielajā estrādē norisināsies XI Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku noslēguma koncerts «Manā dziesmā tu...». Tā ģenerālmēģinājums paredzēts 11.jūlijā plkst.19.

Pirmo reizi notiks arī kokļu mūzikas koncerts «Mana skārienjūtīgā kokle». Tas risināsies 10. jūlijā plkst.10 Lielajā ģildē.

Kā ziņots, XI Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētki Rīgā notiks no šī gada 6. jūlija līdz 12. jūlijam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu