Latviju apciemos 12 kungfu meistari un dejotāji no Ķīnas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Rīgā 5.maijā Rīgā ieradīsies 12 jauni, izcili kungfu meistari un dejotāji no Ķīnas, lai apmeklētu paša dibinātas Ķīnas kungfu deju apvienības izrādi «Durvis» (Gateway), informēja «BT 1» mediju koordinatore Inese Libere.

Deju apvienības «The Contemporary Dragon KungFu Dance Company» stils ietver tradicionālo Ķīnas kaujas mākslu un laikmetīgo deju, tajā jaušama Džekija Čana unikālās akrobātiskās cīņas tehnikas ietekme. Trupas dalībnieku vidū ir tādi mākslinieki, kuri apguvuši kaujas mākslu Ķīnas visslavenākajās un tradīcijām bagātākajās skolās - Šaoliņas klostera mūku un Šenvu kungfu skolās, norāda Libere. Deju apvienību 2006. gadā nodibināja Džekijs Čans.

Kopš pirmizrādes 2013. gadā Pekinā uzvedums ir guvis panākumus ASV, Bulgārijā, Izraēlā, Krievijā, Kiprā un Slovākijā. Arī šā gada martā ir notikušas jau 11 izrādes Izraēlā un Kiprā.

Izrāde «Durvis» Latvijā notiks 5. maijā plkst.19.30 Ķīpsalas hallē, bet 4. maijā plkst.17 tā būs skatāma arī Latgales vēstniecībā «Gors». Biļetes var iegādāties «Biļešu servisa» kasēs visā Latvijā vai vietnē «www.bilesuserviss.lv».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu