Zivis lido Kuldīgā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

25. aprīlī Kuldīgā notiks pavasara palu šovs «Lido zivis Kuldīgā», informē Kuldīgas novada pašvaldībā. Pavasara palu šovs jau 11. reizi tiek rīkots par godu vimbām, kas pavasaros dodas augšup pa Ventu, savā nārsta ceļā sastopot mutuļojošo Ventas rumbu - Eiropas platāko ūdenskritumu.

25. aprīļa agrā rītā, aizsākot palu šovu, makšķernieki cīnīsies par dižo lomu - «Planējošo vimbu». Notiks arī zivju zupas gatavošana - to dižos grāpjos vārīs muzeja ļaudis un stāstnieki. Varēs izcept arī savu sklandu rausi, šaut ar loku un baudīt vīnu viduslaiku pagrabā, kā arī sajust senatnes elpu Vikingu teltī. Spēles un atrakcijas notiks arī pašiem mazākajiem. Apmeklētāji varēs uzzināt par tūrisma piedāvājumu un šogad plānotajiem pasākumiem Kuldīgā.

Pilsētas dārzā uzstāsies mākslinieki. Būs dažādas atrakcijas un tirgus. Plkst.15.30 Dusmīgo putnu gravā un lidojošo pūķu darbnīcā pie Vecā tilta tiks laisti pūķi.

Gatavojoties palu šovam «Lido zivis Kuldīgā», Kuldīga aicina izmēģināt spēkus virtuālā zivju ķeršanā datorspēlē «Lido zivis». Spēle, kuru var spēlēt datoros un mobilajās ierīcēs, ļauj pārbaudīt veiklību, mēģinot ar īpašu zivju ķeramo grozu spēlei atvēlētajā laikā noķert pēc iespējas vairāk lidojošo zivju.

Spēle atrodama Kuldīgas pašvaldības mājaslapā, kā arī Kuldīgas novada kontos sociālajos tīklos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu