Gaidāma spinātu balle

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Laikā, kad Liepājā tiek atklāta tūrisma sezona, arī Kungu ielas radošajā kvartālā, Kungu ielā 24, atsāksies «garšas» balles. Pirmā ir paredzēta Spinātu balle, kas norisināsies 9. maijā.

Turpinot tradīciju, jau minētajā Kungu ielas radošajā kvartālā tiks celti godā Latvijas siltumnīcās un lecektīs izaudzētie zaļumi, dārzeņi un, kā ierasts, darbosies Zaļais tirdziņš, kurā aicinātas pieteikties zemnieku saimniecības, mājražotāji, amatnieki un citi tirgotāji, kas rūpēsies par pavasarīgu noskaņu un caur savu produkciju nodos šo sajūtu ikvienam Spinātu balles apmeklētājam.

Spinātu ballē tiks gatavots spinātu kokteilis, spinātu salāti un gastronomiskajā meistarklasē uz dzīvā pavarda taps skābeņu zupa. Zaļajā tirdziņā valdīs pavasarīgas garšas buķetes un daudzveidīga mājražotāju un amatnieku piedāvātā produkcija.

Par muzikālo pavadījumu rūpēsies postfolkloras grupa «Zari», savukārt jaunākie pasākuma apmeklētāji tiks aicināti piedalīties radošajās darbnīcās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu