Plastilīna veidošanas meistarklases pie izraēliešu mākslinieka

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Iznākot Izraēlas mākslinieka Ronija Orena grāmatai «Plastilīna noslēpumi. Dzīvnieki mājā un sētā», no 25.aprīļa līdz 30.aprīlim Rīgā, Liepājā un citviet noritēs Orena vadītās plastilīna veidošanas meistarklases bērniem un pieaugušajiem.

Meistarklasēs grāmatas autors Orens pēc īpašas tehnikas mācīs veidot dažādus tēlus no plastilīna.

Darbnīcas tiek rīkotas kā Izraēlas vēstniecības labdarības projekts. Daļa no tām būs publiski pieejamas, piemēram, 25.aprīlī no plkst. 12 meistarklase notiks Dekoratīvās mākslas un dizaina muzejā, 26.aprīlī no plkst. 13 meistarklase paredzēta Jāņa Rozes grāmatnīcā tirdzniecības centrā «Spice» un no plkst. 15 - Jāņa Rozes grāmatnīcā tirdzniecības parkā «Alfa», bet 27.aprīlī plkst.17 publiski pieejamā meistarklase notiks grāmatnīcā Liepājā, Vītolu ielā 1.

Meistarklasēs Ronijs Orens dalīsies pieredzē ar Dr.Klauna pārstāvjiem, Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas interešu pedagogiem, topošajiem skolotājiem, logopēdiem, sociālajiem darbiniekiem, animatoriem, kā arī iepriecinās bērnus slimnīcās un izglītības iestādēs. Tās ir atvērtas ikvienam, kas savā sirdī ir saglabājis bērna skatījumu uz pasauli, meistara vārdiem sakot:

«Aicināti ir visi no 5 līdz 85.»

Grāmatas autors Orens ir pasaulē pazīstams mākslinieks un pedagogs. Viņš ilustrējis vairāk nekā 30 bērnu grāmatas, kuru kopējais metiens pārsniedz miljonu eksemplāru.

«Plastilīna noslēpumi. Dzīvnieki mājā un sētā» no ivrita tulkojusi Lolita Tomsone. Grāmata kā dāvinājums ceļos uz Latvijas izglītības iestādēm, slimnīcām, krīzes un aprūpes centriem, bibliotēkām u.c. Grāmata ierobežotā daudzumā būs pieejama Jāņa Rozes grāmatnīcās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu