Notiks pavasara tirgus izklaides «Lielais bazārs»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Sestdien, 2.maijā, Rundāles novada Bērsteles parkā notiks «Lielais bazārs», kas ir amatnieku un mājražotāju pavasara tirgus ar plašu izklaides programmu.

Viņa informēja, ka estrādē būs Rundāles novada amatierkolektīvu, draugu no Bauskas un Jelgavas, kā arī dziedošās Baumaņu ģimenes koncerts. Neiztrūkstoša būs vietējo saimnieču uz ugunskura gatavotā īpašā tirgus zupa. Būs arī atraktīvas un sportiskas izklaides bērniem un pieaugušajiem, radošās darbnīcas.

Tirdzniecība amatnieku un mājražotāju tirdziņā noritēs no plkst. 8 līdz plkst. 16, bet pasākuma atklāšana būs plkst. 11.

No plkst.10 Bērsteles kultūras namā būs aplūkojama Latvijas radošo rokdarbnieču izstāde «Musturdeķa stāsti», kur apvienojušās daudzas radošas rokdarbnieces, kas dzīvo gan Latvijā, gan ārpus Latvijas robežām, tostarp novada iedzīvotājas Anita Šveda un Vita Reinfelde.

Vēl līdz 29.aprīlim turpinās pieteikšanās tirdzniecībai pie Bērsteles kultūras nama vadītājas Svetlanas Počas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu