Baismīgs svētceļojums Ķīnā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Ir cilvēki, kas reliģijas dēļ ir gatavi ziedot daudz, pat savu dzīvību. Ķīnā gan tūristiem, gan svētceļniekiem ir iespēja doties svētā Huanšan (Hua Shan) kalna pārgājienā ar mērķi sasniegt tā virsotni. Ceļojums ir īpašs ar to, ka ceļotājs var paļauties vien uz divām karabīnēm, ko kalnā kāpējs pats pārvieto, piekabinot tās pie drošības virvēm vai stiprinājumiem, bet zem kājām pamats ir pāris dēļi vai stāvais kalna sāns. Noskaties!

Atainotajā video kalnā kāpējs rāda nepareizu piemēru, kā pārkabināt karabīnes! Atgādinām, ka drošības slēgi jāpārkabina pa vienam, nevis abi reizē!

Video izveidojis kāds pāris, kas norāda, ka kalna virsotni var sasniegt apmēram pusstundas laikā. Tāpēc nav jāuztraucas, ka kalna pārgājiens varētu ieilgt. Un izmaksas nav dārgas – pieci dolāri no personas.

Huanšan kalns ir viens no pieciem lielākajiem kalniem Ķīnā. Tā augstākā virsotne atrodas vairāk nekā 2 km augstumā (2154 metri). Kalns atrodas 120 km attālumā no tuvākās pilsētas Huajinas (Huayin) Šānhi (Shaanxi) provincē. Kalns izsenis uzskatīts par svētu. Agrāk norādīja, ka kalnam ir trīs virsotnes, bet mūsdienās ir klasificētas piecas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu