Šonedēļ Gaujas tramvajs atklās sezonu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šonedēļ, 9.maijā, Valmierā jau ceturto sezonu pēc kārtas kursēt pa Gauju atsāks pirmais Gaujas tramvajs Latvijā.

Tāpat kā iepriekšējos gados, tramvajs aties no pilsētas laivu piestātnes un tā maršruts būs no Kazu krācēm līdz Vidzemes Augstskolai un atpakaļ.

Tramvajs kursēs noteiktos publiskajos laikos, maijā - nedēļas nogalēs. Uz šiem laikiem iepriekšēja pieteikšanās un rezervācija nenotiek. Tāpat tramvajs būs pieejams atsevišķi grupu braucieniem, kas jārezervē iepriekš, zvanot pa tālruni 27828221. Iepriekšējo gadu pieredze liecina, ka iespēju izbraukt ar Gaujas tramvaju labprāt izmanto dažādas ekskursantu, darba kolektīvu un skolēnu grupas, kā arī kāzinieki un jubilāri, svinot savus īpašos svētkus.

Brauciens notiek profesionāla gida-kapteiņa vadībā, kurš vienlaicīgi gan vada tramvaju, gan arī iepazīstina braucējus ar dažādiem interesantiem stāstiem par Valmieru. Šogad pieredzējušajiem kapteiņiem Tomam un Jurim pievienosies divi jauni kapteiņi - Mārtiņš un Viesturs, līdz ar to sagaidāmi dažādi jauni aizraujoši nostāsti un leģendas par Valmieru.

Tramvajs var uzņemt 22 pieaugušus pasažierus, kopā ar bērniem pasažieru skaits var būt līdz 30.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu