Foto: Aizritējis otrais Tvīda brauciens Ogrē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: D.Voitkeviča

Vairāk nekā 300 dalībnieku pirmdien, 4. maijā, devās aptuveni piecus kilometrus garajā Tvīda braucienā pa Ogres pilsētas skaistākajām vietām, lai kopīgi uzburtu kādreizējo kūrortpilsētas sajūtu. Atšķirībā no iepriekšējā Tvīda brauciena, kad lietus mākoņi un aukstums pasākuma dalībniekus izmērcēja līdz kaulam, šoreiz daba bija labvēlīga. Dalībnieki bija pulcējušies ne tikai no Ogres, bet arī Rīgas, Ikšķiles, Lielvārdes, Aizkraukles, bet Matilde un Kristīne ceļu bija mērojušas pat no Bauskas novada Rundāles.

Šogad tērpu un velosipēdu daudzveidība priecēja ikvienu brauciena vērotāju. Brīvības ielā uz sarkanā paklāja notika tērpu parāde, kuras laikā žūrija izvēlējās veiksmīgākos, bet pašu labāko izvērtēšanā piedalījās visi klātesošie - jo skaļāki aplausi, jo vairāk sajūsmas par pretendentu, jo tuvāk uzvarai. Jau otro gadu pēc kārtas Ogres Tvīda braucienā laurus plūca Pēteris Kirilovs no Aizkraukles, piedaloties ar 1936. gadā Latvijā izgatavoto «Latvello» markas divriteni. Savukārt lielvārdietes Vikas Brokānes-Selgas sievišķīgais baltais tērps uzvarēja dāmu konkurencē.

Balvu ieguva arī pati jaunākā Tvīda brauciena dalībniece.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu