Smilšu skulptūru festivālā Jelgavā piedalīsies mākslinieki no 11 valstīm

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Sestdien, 23.maijā, un svētdien, 24.maijā, Jelgavā norisināsies 9. starptautiskais smilšu skulptūru festivāls ar smilšu skulptūru izstādi un izklaides un kultūras pasākumiem, kurā piedalīsies mākslinieki no 11 valstīm, pavēstīja Jelgavas pilsētas pašvaldība.

Šogad Jelgavā, pirmoreiz Pasta salā, nevis Uzvaras parkā, plāno sabraukt mākslinieki no 11 valstīm, lai veidotu mākslas darbus no vairāk nekā 900 tonnām smilšu. Šogad festivāla tēma ir «Nākotnē pēc 750».

Svētkus pieskandinās vairāki koncerti, un notiks citi pasākumi bērniem, jauniešiem, pieaugušajiem un arī ģimenēm.

Festivāla gaitā Pasta salā 23.maijā uzstāsies Roberto Meloni ar koncertprogrammu «Alma Latina», «Big Al&The Jokers» un grupa «Jumprava», savukārt 24.maija vakarā uzstāsies Jauno grupu konkursa uzvarētāji «UMAY», Antra Stafecka un grupa «The Sound Poets».

Festivāla gaitā paredzēta arī radošās grupas «Pasaku nams» muzikāla rotaļizrāde «Tracis mežā», Valmieras kinostudijas izrāde bērniem «Dusmīgie putni» un citi pasākumi.

Biļetes uz festivālu iespējams iegādāties «Biļešu paradīzes» kasēs visā Latvijā un Jelgavas kultūras namā.

Festivāla dienās arī Jelgavas reģionālais tūrisma centrs piedāvās iepazīt Jelgavas pilsētu ekskursijās vietējā gida pavadībā. Ekskursijās būs iespējams uzzināt Jelgavas nozīmīgākos notikumus un atklāt stāstus, kas risinājušies pilsētas 750 gadu pastāvēšanas laikā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu