Burātāji iepriecinās sociālā riska grupas bērnus, izvizinot ar jahtu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šā gada 1. jūnijā, kad tiek atzīmēta Starptautiskā bērnu aizsardzības diena, vairāki bērni tiks iepriecināti ar iespēju doties izbraukumā ar jahtu.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvalde sadarbībā ar Rīgas domes Labklājības departamenta Sociālā dienesta dienas centriem un Rīgas pašvaldības bērnu un jauniešu centra «Marsa gatve» struktūrvienību jau vairāku gadu garumā organizē pasākumus un projektus, iesaistot sociālā riska grupas bērnus sportiskās un vispārizglītojošās aktivitātēs,

tādējādi novēršot no iespējamām prettiesiskām darbībām, atkarību izraisošām vielām un citiem nevēlamiem riskiem.
Foto: publicitātes

Ņemot vērā, ka Starptautiskā bērnu aizsardzības diena ir nemainīga tradīcija daudzās pasaules valstīs un šajā dienā visā pasaulē notiek dažādi pasākumi, kas veltīti bērniem, sniedzot prieku un sajūtu, ka šī ir viņu diena, tāpat augsti novērtējot projekta mērķi virzīt bērnus uz tādu ikdienu, kas bagāta ar sportiskām aktivitātēm un veselīgu dzīvesveidu, Burāšanas skola «Nautica» un viņu sadarbības partneri, ūdenstransporta kapteiņi, ar buru kuģi «LIBAVA», ar buru katamarāniem «WILD CAT», «LOVER», KANI KELI» un buru jahtām «HUGO», «LĪBA», RŪTA», «SIDNETTA» piedāvā organizēt Starptautiskās bērnu aizsardzības dienai veltīto labdarības pasākumu «Daugava zem burām», kur bērniem būs iespēja iepazīties ar ūdens satiksmes noteikumiem un tās drošības jautājumiem, kā arī tiks organizēts 1 stundas brauciens pa Daugavu ar buru jahtām un katamarāniem.

Pasākumu plānots rīkot 2015.gada 1.jūnijā no plkst.11:00 līdz plkst.15:00 Rīgā, Ķīpsalā, Pilsētas Jahtkluba piestātnēs. Pasākumā plānots iesaistīt bērnus no Rīgas domes Labklājības departamenta dienas centriem bērniem un jauniešiem un bērnus, kuri atrodas ilgstošā aprūpē Rīgas pašvaldības bērnu un jauniešu centra «Marsa gatve» struktūrvienībās, kā arī bērniem ar īpašām vajadzībām.

Foto: publicitātes
Ceram, ka šis pasākums kļūs par ikgadēju notikumu mums pašiem un bērniem,

stāsta organizatori.

Foto: publicitātes

Pasākumā piedalīsies Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Patruļpolicijas pārvaldes Speciālo uzdevumu bataljona 3. rotas pārstāvji ar policijas ekipējumu, kā arī šobrīd tiek veiktas pārrunas par Ostas policijas, un Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta līdzdalību šajā pasākumā.

Foto: publicitātes
Foto: publicitātes
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu