Ko darīt, ja neesi vēl ticis pie jaunatnes dziesmu un deju svētku biļetes?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lielākā daļa biļešu uz XI Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku pasākumiem jau ir izpirktas. Ko darīt, ja vēl neesi paspējis iegādāties biļeti? Par to sīkāk stāsta svētku izpilddirektore Agra Bērziņa.

23.maijs bija XI Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku pasākumu pirmā biļešu tirdzniecības diena, kad tika jau izpārdotas 24 209 biļetes.

Biļetes vairs nav pieejamas uz deju lieluzveduma koncertiem un ģenerālmēģinājumu, tautas deju kolektīvu laureātu koncertu un mūsdienu dejas lielkoncertu 7.jūlijā 19:00.

«Ir ļoti plaša programma, kurā Latvijas bērni piedalīsies ar saviem priekšnesumiem ielu koncertos, Vērmanes dārzā, Lido «Atpūtas Centrā» Krasta ielā, Botāniskajā dārzā, Spīķeru kvartālā, Kalnciema kvartālā, gan arī pie Kultūras pils «Ziemeļblāzma» visas nedēļas garumā, un visi šie pasākumi ir bez maksas!» informē svētku izpilddirektore Agra Bērziņa.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu