Ventspilī notiks piektdienas pastaiga «Iznāc vakara gaismā»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šodien Ventspils parkos un laukumos notiks jau par tradīciju kļuvušais pasākumu cikls - piektdienas pastaiga «Iznāc vakara gaismā».

Piektdienas vakarā pilsētas skvēros un laukumos notiks koncerti dažādām gaumēm.

Skvēru pie strūklakas «Saules laiviņas» pieskandinās Ventspils Mūzikas skolas audzēkņi - koris «Nošu planētas», flautu kvartets, pūtēju orķestris, metālpūšaminstrumentu kvintets, grupas «Rock Teen», «Lielie oļi», «MuzKo», «Junior Band». Uz otras skatuves ar saulainiem priekšnesumiem priecēs deju grupa «Vēlreiz». Pasākumi pie strūklakām «Saules laiviņas» notiks no plkst. 19 līdz 21.

Trīs koncertprogrammas piektdienas vakarā, sākot ar plkst. 21, izskanēs Dzirnavu laukumā. «Promenādes koncertā» uzstāsies dziedātāji Jolanta Strikaite un Juris Jope, flautiste Ilona Kudiņa, pianists Ventis Zilberts, bet koncertu vadīs muzikoloģe Karina Bērziņa. Pēc tam ar daudzbalsīgu dziedājumu pārsteigs Rīgas kultūras un atpūtas centra «Imanta» vīru vokālais kvartets «Harmonija Rīgai», savukārt muzikālo vakaru šajā norises vietā noslēgs grupa «DaGamba» ar programmu «Recycling».

Savukārt Vecpilsētas tirgū no plkst.20 uzstāsies kapela «Kreicburgas ziķeri», jauniešu un vidējās paaudzes deju kolektīvs «Strautuguns», ģitāristu ansamblis «Vecpilsētas bruģis», kā arī koris «Kaiva» uzvedumā «Vella kalpi».

Ventspils Bērnu pilsētiņā no plkst.18 līdz 19 paredzēta Latvijā veidotu animācijas filmu programma bērniem.

No plkst. 21 līdz 1 Rātslaukumā notiks filmu «Leģenda Dinamo» un «Izlaiduma gads» demonstrēšana.

Teātra namā «Jūras vārti» no plkst. 20 līdz 3 naktī paredzēts koncerts, kurā uzstāsies grupa «Martas asinis» un elektroniskās mūzikas mākslinieki «Kodek» un «TV Maskava». Pirms un pēc koncerta uzstāsies DJ Alise Ģelze.

Piektdienas vakara pastaigas pasākumi notiks arī vairākos pilsētas krogos un restorānos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu