Atklāta preču zīme «Radīts Siguldā»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Siguldas Novada svētkos, 30.maijā, atklāta preču zīme «Radīts Siguldā», kuru izstrādājusi Siguldas novada pašvaldība Siguldas novadā ražoto produktu un pakalpojumu apzīmēšanai, lai paaugstinātu Siguldas novada ražotāju un pakalpojumu sniedzēju konkurētspēju, veicinātu patērētāju izdarīt izvēli par labu Siguldas novada produktiem un pakalpojumiem, tādējādi veicinot novada uzņēmumu atpazīstamību, pārdošanas apjoma pieaugumu un Siguldas novada popularizēšanu.

«Sigulda vienmēr ir gribējusi būt aizraujoša. Bet aizrautība nekad nav abstrakta. Aiz aizrautības vienmēr ir konkrēti cilvēki – entuziasti izglītībā, kultūrā, sportā, sabiedriskajā dzīvē, un, protams, arī uzņēmējdarbībā.

Domāju, ka Siguldas novadā aizrautīgo īpatsvars ir viens no augstākajiem Latvijā, to pierāda augstie sasniegumi, uzvaras dažādās dzīves jomās, un katrs no viņiem sapņo, plāno, attīsta, ražo, rīko – vienā vārdā – rada. Tāpēc preču zīme «Radīts Siguldā» apvienos novada uzņēmēju aizrautību, identitāti un izcelsmi, ļaujot ar lepnumu atzīmēt Siguldas novada kartē katra uzņēmuma mājvietu,» par jauno preču zīmi stāsta Siguldas novada Domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu