Ceļvedis: līgo tirdziņi, Skroderdienas, danču griešana

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Līdzās neskaitāmajiem ielīgošanas pasākumiem, piedāvājam iepazīties ar citiem notikumiem - daudzveidīgiem koncertiem, deju izrādēm un tematiskajiem tirdziņiem.

Par ielīgošanas pasākumiem vairāk lasi te!

Līgo tirdziņi

Suitu tirgus Kalnciema kvartālā

Foto: publicitātes

Doma laukumā norisinās Zāļu tirgus

Foto: publicitātes

Latvijas mājražotāju, amatnieku un zemnieku tirdziņš

Foto: publicitātes

Rožu laukuma Vasaras saulgriežu tirdziņš

Foto: publicitātes

«Saulgriezis 2015»

Foto: LETA

Ludzas pilskalnā notiks Lielais latgaļu tirgus

Foto: LETA

Ričards Bona Siguldā

Foto: publicitātes

Dzintaru koncertzālē izskan «Rīgas festivāls»

Ar koncertu «Bēthovena Devītā simfonija un Prokofjeva Klavierkoncerts» 20. jūnijā plkst. 20:00 Dzintaru koncertzālē izskan «Rīgas festivāls». Koncertā piedalās Valsts akadēmiskais koris «Latvija» un Lietuvas Nacionālais simfoniskais orķestris diriģenta Modesta Pitrena vadībā. Solisti - Liene Kinča (soprāns), Oļesja Petrova (mecosoprāns, Krievija), Andreass Šāgers (tenors, Austrija), Rihards Mačanovskis (bass). Ludviga van Bēthovena grandiozā Devītā simfonija re minorā (1824) – viens no vispopulārākajiem darbiem visu laiku rietumu mūzikas vēsturē, viens no grandiozākajiem cilvēces gara darbiem, kas aktualitāti nav zaudējis ne brīdi: ik paaudze tajā saklausa ko tuvu un saprotamu.

Jūrmalā notiek «Smokie» jubilejas koncerts «50 Years In Rock»

Foto: publicitātes

Rīgā uzstājas skaņu mākslinieks Tomass Telo no Peru

Foto: publicitātes

Lielkoncerts «Saulei un debesīm pretim»

Pirms 145 gadiem, 1870. gada 26. jūnijā, Dobelē notika pirmie Kurzemes Dziesmu svētki ar garīgo koncertu Ev. luteriskajā baznīcā, koncertu latviešu mācītājmuižā un svētku noslēgumu Dobeles pilsdrupās. Ar to bija aizsākta skaista tradīcija Dobelē – dziesmai, dejai un mūzikai. Svētku galvenais notikums Ķestermeža estrādē 20. jūnijā plkst. 20:30 koncerts «Saulei un debesīm pretim». Pirms koncerta svētku dalībnieku gājiens turpat Ķestermeža estrādē. Koncertā «Saulei un debesīm pretim» piedalīsies 57 kori, 8 pūtēju orķestri no Kurzemes, Zemgales, Vidzemes un Rīgas, TDA «Gatve» un TDA «Rotaļa», Nacionālās operas solisti – Inga Šļubovska un Raimonds Bramanis un instrumentālā grupa Kristapa Krievkalna vadībā. Koncerta režisors Gints Baumanis un mākslinieciskais vadītājs Jānis Zirnis. Virsdiriģenti – Jānis Zirnis, Edgars Račevskis, Jēkabs Ozoliņš, Aigars Meri, Mārtiņš Klišāns, Jānis Baltiņš, Māra Marnauza, Jānis Ozols, Aira Birziņa, Ārijs Šķepasts, Jānis Erenštreits, Ilze Valce, Gints Ceplenieks, Artūrs Maculēvičs, Jānis Puriņš, Raitis Rērihs. Koncerta vadītāji – Rūta Čivča un Oskars Lepers.

IZRĀDES

Ar plašu koncertu atzīmēs bērnu deju ansambļa «Teiksmiņa» 25 gadu jubileju

Foto: publicitātes
Foto: publicitātes

Deju uzvedums «Kad balti mākoņi līgo»

Foto: publicitātes
Foto: publicitātes
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu