Botāniskajā dārzā notiks Rīgas Puķu balle

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

No 9. līdz 12.jūlijam Latvijas Universitātes Botāniskajā dārzā notiks ierastie vasaras svētki «Rīgas Puķu balle 2015».

Programmā paredzētas ziedu, bonsai un mākslas izstādes, koncerti un radošas nodarbes. Pasākumu kuplinās XI Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku dalībnieku koncerti. Būs iespēja iegādāties stādus un gūt jaunas idejas savam dārzam.

Pašlaik Latvijas Universitātes Botāniskajā dārzā notiek gatavošanās darbi «Rīgas Puķu ballei 2015». Ar Japānas vēstniecības Latvijā atbalstu taps bonsai izstāde, bet Latvijas Orhideju un eksotisko augu draugu asociācija piedāvās orhideju ekspozīciju. Griezto ziedu izstādes priecēs ar rozēm un lilijām. Dārzā būs apskatāmi floristu plenēra «Visādas pasakas» vides objekti. Būs iespēja iegādāties stādus un gūt jaunas idejas savam dārzam.

«Rīgas Puķu balli 2015» kuplinās XI Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku dalībnieku koncerti. Bet 10.jūlijā vakara koncertā uzstāsies folkloras un seno cīņu kopa «Vilkači». Savukārt Palmu mājā būs skaņu mākslinieka Mārtiņa Roķa instalācijas «Biomimēze VIII» izstāde. Būs skatāma arī gleznotāju Anitras Bērziņas un Karinē Paronjancas izstāde «Flora Magica», kā arī bērnu un Jaņa Rozentāla mākslas vidusskolas topošo mākslinieku darbi.

Gan mazajiem, gan pieaugušajiem pasākuma apmeklētājiem būs iespēja radoši izpausties dažādās darbnīcās, kā arī kopā ar Pasaules dabas fonda, Rīgas dabaszinību skolas, «Latvijas Valsts mežu» un citu dabai draudzīgu institūciju pārstāvjiem uzzināt daudz ko jaunu.

Masu mediju pārstāvji trešdien, 8.jūlijā, plkst.14 laipni aicināti pirmie iepazīties ar «Rīgas Puķu balles 2015» izstādēm un programmu.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

    Nepalaid garām!

    Uz augšu