Ventspilī notiks antīko automobiļu rallijs

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Jūlija sākumā Ventspilī un tās apkārtnē norisināsies antīko automobiļu rallijs «Youngtimer Rally Ventspils 2015», ko organizē Latvijas Antīko automobiļu klubs.

Divu dienu garumā, 4.jūlijā un 5.jūlijā, notiks divi pilsētas posmi, regularitātes rallijs pa grunts ceļiem un foto orientēšanās sacensības. Paredzēta arī antīko automobiļu izstāde.

Sestdien, 4.jūlijā, Ostas ielas promenādē notiks dalībnieku reģistrācija un klasisko automobiļu izstāde. Turpat plkst.11 tiks dots starts slēgtajam pilsētas posmam, kura maršruts vedīs no Ostas ielas promenādes pa Pils, Krišjāņa Valdemāra, Loču, Parka, Vasarnīcu, Jūras, Saules un Jāņa ielu un noslēgsies atkal Ostas ielas promenāde. Pēc pilsētas posma ap plkst.13 sāksies automobiļu parādes brauciens policijas eskorta vadībā. Tā maršruts sāksies Ostas ielas promenādē un turpināsies pa Pils un Vasarnīcu ielu, Lielo prospektu, Kuldīgas un Zvaigžņu ielu un noslēgsies Zvaigžņu ielas stāvlaukumā.

Pēc tam dalībnieki varēs vai nu doties uz regularitātes posmiem pa grunts ceļiem, vai arī foto orientēšanās braucienā pa Ventspils un Kuldīgas novadiem. Pasākuma pirmā diena noslēgsies Ventspils Piejūras kempingā.

Svētdien, 5.jūlijā, dalībnieki dosies pārbraucienā līdz Irbenes Radioastronomijas centram, pēc tam daļa dalībnieku dosies uz pēdējo regularitātes posmu, bet pārējie - uz Dundagu, pa ceļam risinot dažādus organizatoru uzdevumus. Visi dalībnieki satiksies Dundagā, kur notiks pēdējais posms «Dundžiņdops» (slēgtais pilsētas posms). Pēc šī posma notiks dalībnieku apbalvošana.

Pasākumā plāno piedalīties dalībnieki no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Somijas un Azerbaidžānas (kopā ap 30 automobiļu).

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

    Nepalaid garām!

    Uz augšu