«Reaton» izveidojis jaunu bāra koncepciju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

7. jūlijā, plkst. 21:00, Brīvības bulvārī 31, Rīgā, daudznozaru kompānija «Reaton» atklās jaunu sabiedriskās ēdināšanas vietu «Meals bar by Gastronome». No citām vietām, «Meals bar» atšķirsies ar pašu bāra unikālo koncepciju. «Meals bar» platība ir 220 m2, tas aizņem divus stāvus, kuros ērti var izvietoties vairāk par 60 cilvēkiem. «Meals bar» ir investēts vairāk par 400 tūkstošiem eiro un tādējādi ir radītas 10 jaunas darba vietas.

«Meals bar» iemieso jaunu un unikālu mūsdienīga bāra koncepciju. Par pamatu visam ir liktas trīs lietas: kokteiļi, ēdieni un atmosfēra. Šis būs bārs, kurā varēs garšīgi un ne pārāk dārgi paēst. Taču galvenais ir kas cits – bārs sniegs vienreizējas iespējas labi pavadīt laiku, ēdienu gaidīšana nebūs ilga, bet lai īsinātu arī to, varēs izspēlēt kādu sudoku partiju vai citu spēliar draugiem. «Meals bar» misija ir sniegt cilvēkiem iespēju baudīt un novērtēt bāra ēdienus un dzērienus, pavadīt laiku jautri un bezbēdīgi, taču tai pat laikā – izsmalcināti un inteliģenti», stāsta kompānijas «Reaton» produktu departamenta direktore Irina Jerņeva.

Foto: publicitātes
Foto: publicitātes

Pēc Irinas Jerņevas stāstītā,«Meals bar» bārmeņi ir augstākās klases meistari.Būdamiprofesionāļi, viņi ik vakarupiedāvās pārsteidzošasgaršas dzērienusno plašā kokteiļu arsenāla. Bārmeņa darba mākslu var salīdzināt ar šefpavāra darbu virtuvē.Apvienojot savu talantu ar personiskajām īpašībām, šefpavārs uzbur īstenus kulināros mākslas darbus izmantojot pārsteidzošas un bieži negaidītas sastāvdaļas. Šādus šedevrus -bārmeņu un šefpavāra sacensības rezultātus būs iespējams nobaudīt «Meals bar»,kurapamata ēdienkarti sastādīja «Gastronome» restorānu šefpavārs – Jevgēņijs Ponamarjovs.

Foto: publicitātes
Foto: publicitātes

Daudznozaru kompānija «Reaton» tika dibināta 1988. gadā. Kompānijas darbības pamatvirzieni ir pārtikas produktu un delikatešu tirdzniecība, apdares materiālu un interjera priekšmetu tirdzniecība, būvniecība un durvju ražošana. «Reaton» ietilpst delikatešu veikalu «Gastronome» tīkls, interjera un delikatešu centrs mc2, arhitektūras un celtniecības centrs «Reaton», durvju ražotne, pārtikas produktu ražošana, loģistikas centrs.

Pastāvēšanas 26 gadu laikā, «Reaton» ir uzcēlis vairāk par 10 000 būvobjektiem – no vannas istabas Romas pāvestam Jānim Pāvilam II viņa vizītes laikā, līdz viesnīcām, tirdzniecības centriem un dzīvojamām ēkām. Katrs trešais rīdzinieks darbā vai mājās izmanto kādu ar Reaton saistītu lietu.«Reaton»pārtikas produktu departaments katru dienu apkalpo aptuveni 1500 klientus. Šo gadu laikā ir pārdotas vairāk par pusmiljons austerēm, vairāk par četriem miljoniem garneļu un 5 miljoni kilogramu gaļas delikatešu. Šie fakti ļauj apgalvot, ka«Reaton» produkcija ir pazīstama gandrīz katram Latvijas iedzīvotājam jau divu paaudžu garumā.

Patlaban «Reaton» piedāvā 7000 dažādu pārtikas produktu un delikatešu veidus, pašu labāko no visas pasaules ko likt galdā gan ikdienā, gan pavisam īpašās svētku reizēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu