Rīgā notiks 8. bērnu un jauniešu cirka festivāls «Brīnumu pilna pasaule»

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Rīgā no 10. līdz 13. jūlijam notiks 8. Starptautiskais bērnu un jauniešu cirka festivāls «Brīnumu pilna pasaule», informē Rīgas domē. «Rīgas cirka» direktore Lolita Lipinska informēja, ka festivāla atlases konkurss vēl nav noslēdzies, taču jau tagad ir zināms, ka festivālā piedalīsies jaunie mākslinieki no vismaz deviņām valstīm. Latviju pārstāvēs sešas cirka studijas, tostarp divas no Rīgas.

Lipinska norādīja, ka ar Rīgas domes Labklājības departamenta starpniecību «Rīgas cirks» festivālu piedāvā apmeklēt Rīgas pašvaldības Bērnu un jauniešu centra, Rīgas Sociālā dienesta aprūpes centra un citu Sociālā dienesta redzeslokā esošu maznodrošinātu ģimeņu bērniem.

Lai festivāls varētu norisināties, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta komiteja ceturtdien apstiprināja līdzfinansējumu 3000 eiro apmērā. Par šiem līdzekļiem cirks daļēji segs festivāla dalībnieku izmitināšanu un ēdināšanu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu