Šomēnes pieejamas bezmaksas skrituļošanas apmācības

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Vakar, 2. jūlijā, t/c «Spices» jumta stāvā bezmaksas skrituļošanas skolas «Rollerblade» apvienība «TheRolling» demonstrēja ekstrēmās skrituļošanas paraugdemonstrējumus un rādīja meistarklasi. Gatavojoties skrituļošanas maratonam, kas notiks 26. jūlijā Mārupē, skrituļošanas skola piedāvā bezmaksas skrituļošanas apmācības līdz šā gada 23. jūlijam.

Bezmaksas skrituļošanas apmācības notiek jau piekto gadu pēc kārtas. Tomēr katru gadu gribētāju skaits pieaug par vairākiem simtiem.

«Skrituļo gan jauni, gan veci. Pasākuma mērķis ir popularizēt skrituļošanas sportu Latvijā. Un popularitāte jūtami pieaug,» stāsta pasākuma pārstāve.

Savukārt ekstrēmās skrituļošanas audzēknis Raimonds, kurš pasākuma viesiem rādīja dažādus skrituļošanas trikus, TVNET stāsta: «Ja tev vēl nav 18 gadu, bet vēlies apgūt ekstrēmo skrituļošanu, obligāti izmanto aizsargekipējumu.»

Viņš norāda, ka aizsargekipējumā ietilpst ceļusargi, elkoņsargi un cimdi. Viss kopā izmaksā ap 70 eiro.

Bet ekstrēmās skrituļošanas slidas maksā 140 līdz 400 eiro. Cena ir atkarīga no slidu detaļām, gultņiem un ražotāja firmas.

«TheRolling» pārstāvis arī pauž, ka viņu skolā ir arī tādi censoņi, kas ar ekstrēmo skrituļslidošanu nodarbojas pāris nedēļas, bet jau ir apguvuši dažādus trikus.

Ekstrēmās skrituļošanas skola atrodas Kroņu ielā 13a jeb «Monster» parkā. Treniņi notiek pirmdienās un trešdienās no pulksten 17:00 līdz 20:00. Pirmo pusotru stundu ekstrēmi skrituļot mācās iesācēju grupa, bet otru - pieredzējušākie.

Raimonds arī stāsta, ka skolas audzēkņiem tiek rīkotas vasaras nometnes, bet labākie piedalās starptautiskās sacensībās.

«Rollerblade» skrituļslidošanas skola t/c «Spice» daudzstāvu stāvvietas 5. jeb jumta stāvā darbosies līdz 23.jūlijam divas reizes nedēļā. Nodarbību laikā ikviens interesents varēs apgūt vai uzlabot savas skrituļslidošanas prasmes, tā gatavojoties gada lielākajam skrituļslidošanas pasākumam Latvijā – «Spice» skrituļslidošanas maratonam, kas norisināsies 26.jūlijā Mārupē. Visās «Rollerblade» skrituļslidošanas skolas nodarbībās to dalībniekiem bez maksas tiks nodrošināts nepieciešamais inventārs – skrituļslidas, ķivere un aizsarginventārs (roku un ceļu sargi).

«Rollerblade» skrituļslidošanas skolas nodarbību laiki:

4. jūlijs plkst. 12:00 – 15:00

9. jūlijs plkst. 18:00 – 20:00

11. jūlijs plkst. 12:00 – 15:00

16. jūlijs plkst. 18:00 – 20:00

18. jūlijs plkst. 12:00 – 15:00

21. jūlijs plkst. 18:00 – 20:00

23. jūlijs plkst. 18:00 – 20:00

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu