Ielūkojies dziesmu un deju svētku aizkulisēs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @mansLMT

Šonedēļ oficiāli ir sākušies XI Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētki. Sadarbībā ar «LMT Straume» nedēļas garumā piedāvājam vairākas tiešraides - gan no koncertu norises vietām, gan aizkulisēm. Šodien plkst. 18 pieslēdzies aizkulišu tiešraidei «Dzīvo līdz #1».

Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētki ir lielākie Latvijas bērnu un jauniešu kultūras un mākslas svētki, kas notiek reizi piecos gados. XI Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētki norisinās Rīgā līdz 12. jūlijam. Svētku programmu veido koru un deju kolektīvu, pūtēju un simfonisko orķestru, vokālo un instrumentālo ansambļu, mazo mūzikas kolektīvu, kā arī mūsdienu deju kolektīvu sniegums. Tajos paredzētas arī radošās darbnīcas, teātru izrādes un citas aktivitātes. XI Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētkus rīko Valsts izglītības satura centrs.

dziedundejo.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu