Policija un mediķi pirmo Skolēnu dziesmu svētku dienu aizvadījuši mierīgi

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Pirmajā XI Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku dienā Valsts policijai (VP) būtiskus incidentus nav nācies novērst. Kā informēja VP pārstāvis Toms Sadovskis, vakardiena svētkos aizvadīta mierīgi.

Kā pastāstīja Neatliekamā medicīniskā palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Ilze Bukša, arī mediķiem pirmā svētku diena aizvadīta mierīgi. NMPD mediķi slimnīcā nogādājuši divus bērnus, kuriem bijušas nepieciešamas pārbaudes.

Vienam bērnam sācis sāpēt vēders, bet cits dalībnieks atsitis pakausi pret zemi, un, lai pārliecinātos, ka viņam nav galvas smadzeņu satricinājuma, mediķi bērnu uz pārbaudēm nogādājuši slimnīcā.

Kā informēja Rīgas Pašvaldības policijas pārstāvis Jānis Ozoliņš, arī pašvaldības policija nav konstatējusi nevienu incidentu.

Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētki ir lielākie Latvijas bērnu un jauniešu kultūras un mākslas svētki, kas notiek reizi piecos gados. XI Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētki norisinās Rīgā no 6. jūlija līdz 12. jūlijam, un tajos piedalās 37 890 dalībnieku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu