Imants Kalniņš nolēmis šogad nepiedalīties Imantdienās

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Komponists Imants Kalniņš savu politisko uzskatu dēļ nolēmis šogad nepiedalīties Imantdienās, pavēstīja projekta pārstāvji kompānija «Premium art».

«Imantdienas šogad būs savādākas nekā citus gadus, jo pats komponists tajās nolēmis nepiedalīties savu politisko uzskatu dēļ, taču Imanta Kalniņa mūzikas kolektīvi paliek uzticīgi mūzikai, dziesmām un pats galvenais – savai publikai. Tieši tāpēc Imantdienu koncerts notiks kā ierasts,» norāda «Premium art».

Kalniņš jau vairākkārt publiski paudis atbalstu Krievijas politikai, tostarp atzinīgus vārdus veltot Krievijas prezidentam Vladimiram Putinam. Komponists arī ir pieņēmis islāmticību. 2011. gadā izdots viņa četrus gadus tulkotais Korāns.

Gadskārtējie Imanta Kalniņa mūzikas svētki Imantdienas Cēsu Pils parka estrādē norisināsies sestdien, 11. jūlijā.

Sēdvietas uz Imantdienu koncertu jau ir pārdotas, taču «Biļešu paradīzes» kasēs un internetā www.bilesuparadize.lv pieejamas ieejas biļetes. Ieejas biļetes varēs nopirkt arī pirms koncerta sākuma pie ieejas estrādē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu