Augustā notiks Ludzas pilsētas svētki

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

No 7.augusta līdz 9.augustam Ludzā notiks pilsētas svētki «Visa sākums - ģimene», kuru laikā tiks svinēta arī pilsētas 838.jubileja.

7.augustā no plkst.10 sporta kompleksā «Vārpa» sāksies futbola turnīrs jauniešiem U-14. No plkst.12 mazajā Ludzas ezera pludmalē «Radziņš» norisināsies pludmales handbola turnīrs. Savukārt plkst.17 turpat notiks individuālās un komandu sacensības laivās uz ūdens.

Ludzas Novadpētniecības muzejā plkst.16 tiks atklāta izstāde «Poļu kultūras mantojums», bet Ludzas Mūzikas pamatskolā plkst.17.30 notiks Jeļenas Arbuzovas grāmatas «Un tomēr kaut kas ir palicis» prezentācija.

Notikumiem piepildītākā diena būs 8.augusts, kad jau no plkst.10 laukumā pie Tūrisma informācijas centra tiks atklāts pilsētas svētku tirgus un seno arodu diena. Tajā pašā laikā mazajā Ludzas ezera pludmalē «Radziņš» notiks pludmales handbola un volejbola turnīrs. Turpat no plkst. 11 līdz 13 notiks policijas un glābšanas dienesta paraugdemonstrējumi, kā arī sportisti no Baltkrievijas rādīs ūdensslēpošanas paraugdemonstrējumus.

No plkst.11 sporta kompleksā «Vārpa» sāksies sacensības svarcelšanā, savukārt «Vārpas» stadionā - tenisa turnīrs.

Ludzas Mūzikas pamatskolā plkst.15 notiks Rundāles amatierteātra «Stella» izrāde bērniem «Kad zāle bija zaļāka».

Savukārt no plkst.18 pilsētas parka estrādē notiks Ludzas novada muzicējošo ģimeņu koncerts «Savējie», ratiņu parāde «Laimes luteklītis», kā arī konkursa «Ludzas novada gada ģimene» uzvarētāju godināšana. Turpat no plkst.20.30 notiks grupu «PATRIOTI. LG» «Dvinskas muzikanti» un «No pusvārda» koncerts «Muzikāls sveiciens svētkos», bet no plkst.23 - balle kopā ar Ēriku Gruzniņu.

Svētku noslēdzošajā dienā, 9.augustā, notiks dievkalpojumi par Ludzu un ludzāniešiem. No plkst.10 mazajā Ludzas ezera pludmalē «Radziņš» notiks pludmales futbola turnīrs. Paralēli tam Ludzas novada bērnu un jauniešu centrā norisināsies šaha turnīrs. Svētki noslēgsies Ludzas Mūzikas pamatskolā, kur plkst.13 gaidāma Rundāles amatierteātra «Stella» kriminālkomēdija «Trīs dāmas un arsēns».

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

    Nepalaid garām!

    Uz augšu