Mērsraga svētki

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Krakops / LETA

8.augustā tiekamies Mērsragā, jo mums ir svētki! Svētku diena sāksies plkst. 10.00, kad starts tiks dots kausa izcīņai pludmales volejbolā (skolas ielā 12) un kausa izcīņai galda tenisā (Mērsraga vidusskolā). Paralēli jahtu centra «Mērsrags» teritorijā pašiem mazākajiem būs iespēja veidot kuģa modelīšus.

Plkst.12.00 ikvienam būs iespēja vērot koka kuģu parādi, kura notiks ikgadējā Koka kuģu festivāla ietvaros.

Plkst.13.00 Mērsraga Tautas namā (Lielā iela 25) notiks izstādes «Mans krasts» atklāšana. Izstāde veidota par godu Mērsraga jubilejai un sastāvēs no vēsturiskām liecībām un mūsdienu skatījuma uz Mērsragu. Izstādē piedalīsies arī tie darbi, kuri iesniegti konkursam «Mans Mērsraga novads» (to vēl var izdarīt līdz 1.augustam).

Plkst.14.00 sāksies SVĒTKU GĀJIENS no Tautas nama uz brīvdabas estrādi «Jēgerleja» - tas vienlaicīgi ir arī svētku kulminācijas brīdis, jo vieno visus mērsradzniekus un arī viesus!

Plkst.14.30 estrādē notiks svētku atklāšanas koncerts, kurā sumināsim Gada mērsradznieku, sakoptāko sētu, uzņēmumu, daudzdzīvokļu māju pārstāvjus. Svētku uzrunu teiks arī Mērsraga novada domes priekšsēdētājs L.Karlsons.

Plkst.15.00 svētku apmeklētājus pārsteigs čigānu deju grupa «Mēnessakmens».

Plkst.16.00 koncertu «Mans novads - mans zelts» sniegs Mērsraga Tautas nama amatierkolektīvi.

Plkst.16.30 sveiciens svētkos no kaimiņiem - Vandzenes Tautas nama amatierteātris ar M.Zīles lugu «Savedējs».

Pasākumu laikā estrādē notiks radošā darbnīca bērniem, kurā tiks gatavotas draudzības rokassprādzes, kā arī darbnīca «Piešuj sevi Mērsragā!» - no pogām veidots Mērsraga ģerbonis (aicinām ņemt līdzi smilškrāsas, zilas, brūnas un pelēkas pogas).

Plkst.18.00 īpaša dāvana visiem svētku apmeklētājiem - Aijas Andrejevas un draugu koncerts «Soļi - 10 gadi uz skatuves».

Pēc koncerta būs vēl kāds pārsteigums.

Plkst. 21.00 balle ar grupu «Okay».

Pusnaktī dosimies pie jūras, lai gaisā laistu labās domas un vēlējumus Mērsragam! (Aicinām ņemt līdzi gaismas laternas.)

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu