10 interesantas naktsmītnes vietas Latvijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: zalieatvari.lv

Izbaudot vasaras pēdējo mēnesi, TVNET piedāvā 10 viesu namus un namiņus, kempingus, kurp doties pavadīt vasaras siltās naktis. Apskaties!

 
Foto: ezerkalni.mozello.lv

Ezerkalni

Brīvdienu māja Ezerkalni atrodas gleznainā vietā, Raiskuma ezera ielokā, Gaujas nacionālajā parkā. Viesiem tiek piedāvāta ērta atpūta jaunuzceltā koka guļbaļķu mājiņā.

Pirmajā stāvā atrodas pirts, atpūtas telpa, masāžas duša, tualete (mikroviļņu krāsniņa, elektriskā plītiņa, tējkanna, ledusskapis, mūzikas atskaņotājs, trauki).

Otrajā stāvā atrodas plaša atpūtas telpa ar skaistu skatu uz ezeru no balkona ar divguļamo gultu un dīvānu (pēc vajadzības ir arī piepūšamie matrači). Istaba ir ērti iekārtota jaukai atpūtai 2 līdz 6 personām.

Vasaras sezonā ikvienam ir iespēja pie mums makšķerēt, organizēt sporta spēles, pavadīt atvaļinājumu klusā ainaviskā vietā, piedāvājam telts vietas, laivu, vietu piknikam (ērtības - lauku tualete, malka ugunskuram iekļauta cenā), cena no personas 3 eiro diennaktī.

Brīvdienu mājiņa atrodas 6 km attālumā no slēpošanas parkiem Žagarkalns un Ozolkalns, kā arī netālu no Kvēpenes pilskalna.

 
Foto: mazsalijas.lv

Mazsālijas

Mazsālijas atrodas 10 minūšu braucienā no Kurzemes mazpilsētas Kuldīgas.

Viesu nams piemērots cilvēkiem, kam patīk romantika, jo apkārtni rotā Kurzemes ainavas, vairāki tilti un tiltiņi. Viesu nams būvēts vācu arhitektūras stilā.

 
Foto: melnsils.lv

Mensila kempings

Mensila kempings atrodas Rojas novadā pie Rīgas jūras līča krasta. Klientiem tiek piedāvāts nakšņot mucu veida mājiņās vai vecā, autentiskā, bet mūsdienīgi iekārtotā zvejnieku mājā.

Šī ir lieliska vieta, kur laiku pavadīt romantiķiem – jūras krasts, pastaigas.

 
Foto: booking.com/hotel/lv/pie-petera.lv

Pie Pētera

Viesību māja Pie Pētera atrodas tieši pie Cēsīm, 1,5 km no pilsētas centra.

Atpūtas vietā var izbaudīt mieru un klusumu vai jautri nosvinēt kāzas, jubilejas, svētkus un jauki pasēdēt draugu lokā.

Tiek piedāvāta ērta, mājīga divstāvu guļbaļķu māja, ar malku kurināma pirts, kur var lietot slotiņas, un atvēsinošais baseins.

Pieejama kamīnzāle svinību rīkošanai līdz 30-35 cilvēkiem, 7 divvietīgas guļamistabas. Ir arī papildu guļvietas, kopā līdz 20 cilvēkiem.

No viesu nama 4 km attālumā atrodas Žagarkalns un Ozolkalns.

 
Foto: booking.com/hotel/lv/viesu-nams-pupoli.lv

Pūpoli

Pūpolu viesu nams atrodas Dundagā.

Viesu nams vasaras sezonā piedāvā uz ugunskura vārītu zupu, šašlikus, kūpinātas butes un Užavas izlejamo alu, bet ar iepriekšēju pieteikšanos.

Viesu nams piedāvā dušu katrā guļamnumuriņā, makšķerēšanu, divu velosipēdu nomu, saunu, kamīnzāli (līdz 30 cilvēkiem). Ir pieejams viens aukstais un viens siltais āra kubls.

Papildus ekstrēmi braucieni ar krievu armijas visurgājēju GAZ-66 uz bijušajām armijas daļām, piemēram, uz Irbenes lokatoru (arī ar iepriekšēju pieteikšanos).

 
Foto: facebook.com/piegunara

Pie Gunāra

Netālu no Rīgas centra atrodas jaunatvērtais viesu nams Pie Gunāra.

Tas ir ideāli piemērots kā svinību, tā sporta spēļu rīkošanai, aktīvai atpūtai draugu lokā un neaizmirstamiem piedzīvojumiem kopā ar ģimeni un bērniem.

Viesu namu ieskauj pasakains, plašs dārzs, kurā atrodas dīķis ar zivīm un vēžiem, kā arī gārni, kurš bieži atlido ciemos, romantisku strautiņu un rožu dārzu ar izgaismotu strūklaku, āra kamīnu zem jumta ar vietu, kas piemērota bārbekjū jeb gaļas pagatavošanai, kā arī brīvdabas nojumi svinībām un bērnu rotaļu laukumu ar šūpolēm pieaugušajiem.

Jaunuzceltā koka guļbūvju ēka piedāvā divas glītas un plašas svinību telpas ar kamīniem, gaišām koka grīdām un bāru, kā arī 8 mājīgas dzīvojamās istabas ar ērtām nakšņošanas iespējām līdz pat 30 cilvēkiem.

Iekštelpu aktivitātēm noderēs biljarda galds un pilnībā aprīkota trenažieru zāle, savukārt veselības un garastāvokļa uzlabošanai - ar malku kurināmā pirtiņa. Tikai 10 minūšu attālumā atrodas Baltezera peldvieta.

Savukārt īsta sporta cienītājus iepriecinās labiekārtots basketbola laukums ar skatītāju tribīnēm tā malās un volejbola laukums.

Viesu nams «Pie Gunāra» atrodas 15 km attālumā no Rīgas centra, uz to iespējams ērti nokļūt gan ar 19. autobusu, gan arī izmantojot īpašo viesu nama busiņu ar 22 pasažieru vietām.

 
Foto: booking.com/hotel/lv/viesu-nams-gungas.lv

Viesu namiņi Gungas

Kā ziņo viesu nama Gungas pārstāvji, Gungas ir vieta, kur apstājas laiks.

Viesu nams atrodas Dūņezera dienvidu krastā, priežu ielokā.

Lielākām svinībām tiek piedāvātā lielā Goda māja ar deju placi, saimes galdu, kamīnu un mansarda istabām. Nelielām svinībām vai atpūtai ir iespēja izīrēt «Pīlādžus» ar atsevišķu viesistabu un virtuves zonu, Jaunlaulāto jeb luksusa apartamentu ar burbuļvannu, «Kadiķus» - ar terasi un lielisku skatu uz ezeru, kur var sapulcēties 10 - 12 cilvēku kompānija, vai «Eglītes», kurā iespējams īrēt gan atsevišķus numurus, gan māju kopumā.

Gungas ir vieta gan klusai atpūtai draugu lokā, gan kāzu un citu svinību rīkošanai, uzņēmumu pasākumu un semināru organizēšanai.

Foto: booking.com/hotel/lv/viesu-nams-gungas.lv
 
Foto: zalieatvari.lv

Zaļie atvari

Viesu namu komplekss atrodas Jelgavas novadā, Auces kreisajā krastā.

Zaļie atvari atrodas klusā vietā. Atpūtas vietas saimnieki ziņo, ka sadzirdamas putnu balsis un sienāzīšu čīgāšana.

Viesu nams var uzņemt līdz 120 cilvēku, un pieejamas divas mājiņas.

Atpūtai – pirts komplekss un telpas svinībām.

 
Foto: hotelzalasala.lv

Zaļā sala

Rēzeknes upes ielokā, kur vasarā pogo lakstīgalas un reibinoši smaržo apiņi, šosejas Rīga - Ludza tuvumā un tikai dažu minūšu braucienā no Rēzeknes ciemos gaida viesu nams Zaļā sala.

Viesu nams piedāvā krāsainas istabiņas, iespēju rīkot konferences, banketus, kāzas un citas svinības. Viesu nams ir gatavs parūpēties par svētku mielastu un uzkodām konferenču laikā. Svinības var rīkot līdz 100 viesiem. Kāzu svinību gadījumā – mičošana «Mēness dārzā», romantisks numuriņš jaunajam pārim. Tiek piedāvāts arī mini golfa laukums, āra kamīns, āra kubuls, piknika namiņš, āra teniss, batuts, bērnu mašīnas. Parkā var baudīt ogas un augļus. No rīta tiek piedāvātas brokastis.

 
Foto: booking.com/hotel/lv/camping-bua-as.lv

Bušas

Viesu namiņš, kempings Bušas atrodas 15 minušu gājienā no Saulkrastu pludmales.

Tajā ir divas guļvietas, moderna virtuve un duša.

Pieejama pirts un atpūtas nojume. Savukārt, ja ir vēlme aktīvi pasportot, te var nodoties peintbolam. Blakus esošajā, izremontētajā ķieģeļu mājā «karotājiem» atradīsies līdz 20 guļvietām.

Var arī uzsliet teltis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu